hlamidija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
vozars
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 10, 2006 10:01 pm

hlamidija

Post od vozars »

Imam stalnog partnera 12meseci,isto toliko ne koristimo kondom,na ginekoloskom pregledu kod devojke je nalaz pozitivan na hlamidiju,test je raden u Medlabu,lekar je dao terapiju sa Runacom,Hemomicinom i Dovicinom.Ja sam radio bris u Biotestu,moj nalaz je negativan,o cemu se radi,kako je moguce da sam ja negativan,planiram ici u Medlab da mi oni urade bris,u stvari neznam sta da radim?
vviktor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 3:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: hlamidija

Post od vviktor »

vozars napisao:Imam stalnog partnera 12meseci,isto toliko ne koristimo kondom,na ginekoloskom pregledu kod devojke je nalaz pozitivan na hlamidiju,test je raden u Medlabu,lekar je dao terapiju sa Runacom,Hemomicinom i Dovicinom.Ja sam radio bris u Biotestu,moj nalaz je negativan,o cemu se radi,kako je moguce da sam ja negativan,planiram ici u Medlab da mi oni urade bris,u stvari neznam sta da radim?
Ne treba da vas brine sto do sada niste napravili dete. To je moguce i kod zdravih osoba.
Sto se tice chlamidije ima 3 objasnjenja.
1. Nalaz kod devojke je bio lazno pozitivan.
2. Nalaz kod tebe je bio lazno negativan.
3. Devojka ima chlamidiju a ti si prirodno otporan.

Izaberite onaj pod 1. i gledajte da se hranite zdravo. Uzmi onaj recept za poboljsanje spermograma. Nikako ne idi po klinikama. Samo ces potrositi pare i eventualno se izdeprimirati.
Srdačan pozdrav, Viktor!
sashakralj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 01, 2005 11:22 pm

Post od sashakralj »

hahaaaa, pa nije rekao da oce decu, prso si viktore :)
vviktor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 3:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od vviktor »

sashakralj napisao:hahaaaa, pa nije rekao da oce decu, prso si viktore :)
Pa, jesam. :(

Lakse mi je kada cavrljam ovde. Nadam se da ne sumim previse. :)
Srdačan pozdrav, Viktor!
Odgovori