spusta mi se ali...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
vukasin14
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 07, 2014 10:22 am

spusta mi se ali...

Post od vukasin14 »

Imam 19godina i sinoc mi se desilo da kad treba da udje ili brzo posle sto udje on se spusti. Razmisljao sam i ne znam sa cime da povezem to jer depresiju, stres, strah i slicno NEMAM (valjda :S ). Jedino sto sam vece pre toga uzimao amfetamina (spid, tacnije), sto znam da moze da ima veze sa dizanjem/spustanjem, ali mi to nije prvi put da ga uzimam tako da ne znam sta se sinoc desilo. Sta da radim, kako sebi i devojci da pomognem? Da li postoje neki lekovi sa trenutnim dejstvom?
Znam da moze da bude ili zbog psihe ili zbog cirkulacije, kako da sa sigurnoscu znam sta je od ta dva? Hvala unapred.
Korisnikov avatar
Mitic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 11, 2012 4:49 pm

Re: spusta mi se ali...

Post od Mitic »

Zasto si koristio ta sranja?
vukasin14
Novi član
Novi član

Post od vukasin14 »

Pa ono... mladost ludost. Obecao sam i sebi i devojci da necu vise nikada. Ali to je sad nebitno, treba mi resenje ovog drugog problema jer sam poceo da se plasim da nije mozda i do mene (do nje nije sigurno, devojka kida).
Korisnikov avatar
Mitic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 11, 2012 4:49 pm

Post od Mitic »

Ja nisam strucno lice ali za pocetak mozes da prekines sve to i da se okrenes malo normalnijem zivotu,taj amfetamina tacnije speed,kako se popularnije zove,opustite ali posledice dolaze vremenom,nije ti to potrebno jer tako i sam znas da pocinju svi moguci zdravstveni problemi,pocev od problema sa erekcijom(u ovom slucaju) do jos trista stvari ali to ide postepeno,povrsan je osecaj da ti je lepo dok u samom mozgu i organizmu dolazi do postepenog rusenja samih funkcija organizma od prvog konzumiranja do raznih psihickih poremecaja,koji nastupaju kasnije,batali sex neko vreme da dodje do prirodnog nagona,obavezno cuveni speed ostavis u proslosti,i pocnes da normalno funkcionises :D
vukasin14
Novi član
Novi član

Post od vukasin14 »

Pogresno ste razumeli ljudi. Ja imam normalan prirodan nagon. Spid sam uzimao totalno nevezano za sex, vece pre toga. I ja nisam redovni korisnik toga, ali sam imao i pre situacije da ga konzumiram neposredno pred ili dan pre seksa, i nisam imao problema. Ne znam sta se sinoc desilo, i pitam ako neko moze da mi pomogne da saznam da li je do psihe, do cirkulacije ili do spida? I da li postoji neki preparat,lek ili sta vec koji ce da mi bar trenutno resi problem sledeceg puta jer ne zelim da to radim i sebi i devojci. A ja cu mimo toga sa strane da idem i kod psihijatra i kod urologa ako treba, samo mi treba nesto za trenutno resenje :) hvala jos jednom.
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Čim može da se digne, nije cirkulacija. Kod problema sa cirkulacijom postizanje erekcije je praktično nemoguće.
Znači nešto drugo je u pitanju.
Probaj da apstiniraš 2-3-4 dana pa vidi šta se dešava.
A niko nije mašina da uvek radi sa 100%, svima se desi pre ili kasnije da padne u toku sexa.
I desiće se možda opet, ali nije smak sveta.

Ako je bilo samo jednom, dvaput ne treba da se mnogo sekiraš oko toga, odmori pa kreni opet.
Ako se ponavlja u meri da počne ozbiljno da ometa seksualni život i da te destabilizuje mentalno, idi kod lekara.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
vukasin14
Novi član
Novi član

Post od vukasin14 »

Hvala ljudi, u svakom slucaju. Mislim da je to tad bilo trenutno i uhvatila me je panika, jer se do danas, na primer, nije panavljalo. Tad sam se stvarno uplasio jer smo za vece probali 3x i uvek se prvo digne pa spusti i tu mu je kraj.
Bez uvrede za bilo kog admina, nadam se da necu morati da posecujem vise ovaj forum zbog bilo cega, a isto zelim i vama :)
Odgovori