Bol u kolenima

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA

Odgovori
Milan***
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 4:41 pm

Bol u kolenima

Post od Milan*** »

Pozdrav.
Imao sam mali problem sa stomakom koji sam morao da skinem trcanjem i redukovanom ishranom. Dugo sam se bavio fudbalom i trcanje sam obozavao, cela utakmica prodje a ja sam mogao jos jednu da istrcim. Ipak, odustao sam od fudbala te sam prestao sa aktivnim trcanjem. To je bilo oko drugog razreda srednje skole.
Od tada pa na ovamo sam igrao fudbal i kosarku rekrativno ali nikad nisam trcao kao kad sam igrao fudbal. Kada sam igrao fudbal, nikad nisam imao problema sa kolenima.
I eto, uzmem ja da trcim ponovo i prvih 10 dana su bile upale misica i navikavanje pluca. Nakon toga sve normalno. Jednog dana sam trcao i ukocio sam se u kicmi, odmarao dva dana i treceg kad sam krenuo pocela su kolena da bole. Cak malo i kada hodam, na stepenicama. Dok trcim osecam bol u oba kolena a onda malo popusti jer se zagreju oba kolena, levo kao i da ne boli dok se desno oseca. Ne znam sta da radim, ne volim da odmaram jer sam uhvatio rutinu neku. Da li sam opteretio kolena?
Jos da znate da sam vrlo malo radio cucnjeve. Mozda i zbog njih, 191 cm sam i malo je teze da uradim pravilan cucanj pa sam mozda radio nepravilno. Nisam razgiban kao sto sam bio.
Odgovori