Pozdrav svima
Volio bih da sto pre dobijem odgovor na sledeca pitanja,jer ovo sve vise utice na moj zivot,tj. padam u depresiju.
Imam problema sa polnim organom.Naime,imam 19 godina i jedno 20x sam pokusao stupiti u polni odnos sa vise djevojaka,i nisam uspio.Zamislite kakva je to sramota za mene? Naime,kao klinac non stop sam vodio racuna oko penisa i sve je bilo u redu (sa 15-16god.),a sada vec osjetim kako moj penis ne moze postici maks. erekciju i ne moze zadrzati to stanje koje je potrebno za vodjenje polnog odnosa. takodje,kozica mi skoro nikada ne prekriva glavic,iako je ima sasvim dovoljno,po mojoj procjeni,ali jednostavno se povuce prema nazad.Sto se tice testisa,primjetio sam da je lijevi testis znatno spusteniji u odnosu na desni,i mogu da opipam nesto,ne znam kako bih to nazvao,nesto poput kvrzica,ali uopste nije bolno na dodir,niti na jaci pritisak. Molim vas da mi odgovorite sto pre,jer nisam otisao ljekaru jos.
Unapred hvala
Problemi sa erekcijom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Problemi sa erekcijom
sto se tice erekcije, u tvojim godinama cest je problem sa njom zbog psiholoske blokade...kad se zapocinju odnosi prirodno je da ne moze sve bas odmah da funkcionise savrseno, potrebno je vreme da covek stekne iskustvo, jednostavno desava se da u pocetku erekcija ne moze lako da se postigne...ne treba brinuti oko toga ako se desi, jer ce upravo ta briga da ti bude kocnica i za sledeci put...sto vise brines da li ce se erekcija desiti, to ce bas dovesti do toga da je tesko postignes...i ako se desi da omanes nemoj da se nerviras oko toga i osecas sramotu, jer nema razloga, desava se to...najvaznije je da budes opusten, i da ne brines oko erekcije, sto budes opusteniji to ce pre proraditi...
sto se tice kozice, ako mislis na spusteno stanje, bitno je da se ne radi o tome da ona stoji zaglavljena iza glavica jer ima suzen prsten, ako to nije slucaj kod tebe onda je sve u najboljem redu, ona uopste i ne mora da pokriva glavic, nemoj da brines oko toga, a sto se tice erekcije cilj upravo i jeste da glavic bude potpuno otkriven...
sto se tice testisa, ne moraju da budu na istoj visini oba, i cesto nisu na istoj visini, obicno je bas levi spusteniji...bitno je samo da su oba testisa spustena u mosnice, da nisu tesno pripijeni uz telo...sto se tice kvrzica koje spominjes, bez pregleda ti ne mogu nista reci, najbolje bi bilo da odes da ti lekar to pogleda i da ti kaze da li je sve u redu...

sto se tice kozice, ako mislis na spusteno stanje, bitno je da se ne radi o tome da ona stoji zaglavljena iza glavica jer ima suzen prsten, ako to nije slucaj kod tebe onda je sve u najboljem redu, ona uopste i ne mora da pokriva glavic, nemoj da brines oko toga, a sto se tice erekcije cilj upravo i jeste da glavic bude potpuno otkriven...

sto se tice testisa, ne moraju da budu na istoj visini oba, i cesto nisu na istoj visini, obicno je bas levi spusteniji...bitno je samo da su oba testisa spustena u mosnice, da nisu tesno pripijeni uz telo...sto se tice kvrzica koje spominjes, bez pregleda ti ne mogu nista reci, najbolje bi bilo da odes da ti lekar to pogleda i da ti kaze da li je sve u redu...
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 26, 2014 9:59 am
Hvala puno na odgovoru
Cao,imam 21 godinu a moj momak 28.u vezi smo vec 2godine i nismo NI JEDNOM imali odnose.u pocetku je to bilo jer sam se ja tome protivila(nevina sam) mada ni on nije navaljivao,a kasnije kada sam htela,on i dalje nije bio preterano zainteresovan.pocela sam da se brinem...pomislila sam da mozda nisam dovoljno privlacna,da nije mozda zbog toga sto sam nevina..i on mi je onda rekao da mu se to(dosta vremena mu treba da mu se 'digne',a onda vrlo brzo splasne)desavalo i pre,tj.da to traje vec 6-7 godina unazad,da je spavao samo sa jednom devojkom(28 godina i spavao samo sa jednom devojkom!!!??),ali da ni tada nije bilo 'kako bi trebalo da bude, i da se kasnije ugojio(bio je jako debeo jedno vreme,ali je kasnije smrsao i sada je ok)pa nije ni imao devojke i da dok nije usao u vezu samnom nije ni imao prilike za sex...naterala sam ga da ide kod urologa na VMA i tamo mu nisu nasli nikakav fizicki uzrok,zakljucak je da je sve to kao zbog pada samopouzdanja...i dali su mu neke tablete,u fazonu vijagre...ali ja se brinem da on nije gej :/ jer on uopste nema zelju za sexom,niti me ikad strasno zagrli ili poljubi.osecam se kao da smo samo drugari.zaista mi je lepo s njim u vezi,on je najbolji momak koga sam upoznala...ali ovo me plasi i sve vise pocinjem da nalazim stvari koje idu u prilog tome da je gej.valjda bi svaki normalan muskarac otisao sto pre lekaru da je primetio tako nesto,a njega sam jedva naterala(a primetio je problem pre skoro 6-7 godina!!!)
da li je moguce da je on gej?i da li uopste mogu da se rese ove stvari "psihicke prirode"(nekako sam dosta skepticna)?
da li je moguce da je on gej?i da li uopste mogu da se rese ove stvari "psihicke prirode"(nekako sam dosta skepticna)?
Pa s obzirom da je u pitanju da dugoročni psihološki problem, najbolje bi bilo da posjeti psihologa, zatim urologa i za podizanje samopouzdanja obavezno u početku neko sredstvo za potenciju, zajednički se dogovorite. Dalje, takva vrsta preparata ne utiče sama od sebe, potreban je sexualni stimulans, tu treba ti da odradiš neku predigru i vremenom će sve doći na svoje, kad se jelte upoznate bolje u krevetu
.
Što se toga tiče da li je gay ili nije, vjerovatno ne bi gubio vrijeme sa tobom da jeste. Takođe što se tiče godina i broja parterki, svi muškarci se plaše problema sa potencjiom kad se pojave, isto kao što nije baš ni normalno da u tvoje godine budeš nevina.

Što se toga tiče da li je gay ili nije, vjerovatno ne bi gubio vrijeme sa tobom da jeste. Takođe što se tiče godina i broja parterki, svi muškarci se plaše problema sa potencjiom kad se pojave, isto kao što nije baš ni normalno da u tvoje godine budeš nevina.
Cao, ja takodje imam problem sa postizanjem erekcije, imam 23 godine, i kad god sam probao da spavam sa nekom devojkom bilo je problema, nekad uopste nece da se stvrdne, nekad se uz pomoc ruke stvrdne, ali to traje jedva 10 sekundi i odmah se spusti kad probam da prodrem u nju, kada masturbiram sve je normalno, ne znam da li je problem psiholoske prirode, jer nemam mnogo iskustva a i kad masturbiram je sve normalno, a s' druge strane vec mesec dana pokusavam da imam sex ali se uvek desava isto. Da li je bolje da probam neku tabletu ili da idem kod psihologa?
Citam forum i nemogu da verujem koliko mladih oko 18 godina kukaju da imaju problem sa erekcijom,da ne pricam za madje koji gledaju da sto pre stupe u odnose, ivec imaju probleme,sami sebi pravite problem jer kao sto rece jedan clan sto je apsolutno tacno,sex je postao obaveza za dokazivanje u drustvu,zasto dozvoliti da vam neko drugi diktira taj tempo,i naravno iz tog dokazivanja medju zenskim i muskim polom,gde ni oni sami nista neznaju o sexu komentarisace sve i svasta od duzine odnosa do velicine ,a da nemaju blage veze o samom sexu,i svi ce zalutati u kompleksima,kazem to iz delimicnog iskustva,a verovatno ce se jos neko sloziti samnom!Vi ste zdravi samo stvarate pshicke blkoda pod uticajem okoline,bilo zensko bilo musko.Naravno da desavaju se i fizicki faktori,ali 90 posto je pshickih,sami sebi mrsite racune,ima brdo slucajeva gde zene nemogu da zatrudne od prevelike zelje,a sa pshiloskim problemima koji ni najmanje nemaju nikakvu osnovu,sem uticaja okline,do 25 bicete skroz impotenti,jos ako se tu dodaju cigarete i alkohol,nocni zivot,dobijete i fizicke i pshiolske uzroke koji saseku u korenu pa mislite o tome :-?Znam primeri gde se ljudi na piju da bih bili IN,pa kad treba da imaju sex sa povecom dozom alkohola u krvi od straha da nece da uspeju,cepnu vijagru,pa racunajte koliko je sve to uopstre zdravo,sami sebe kopate zbog cuvenog IN u dansnjem drustvu,ovo govorim uopste,ni nakoga se ne odnosi!