POMOĆ!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
hoescallmedaddy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 04, 2014 3:28 am

POMOĆ!

Post od hoescallmedaddy »

Imam problem sa kožicom koja prekriva glavić. Ne mogu nikako da ga navučem tako da bi glavić izašao napolje. Mogu ali sa jako velikim opterećenjem glavića i te kožice, peckanjem, i pucanje kože koja prekriva glavić. Jer očigledno je da se kožica ta nekako smanjila, ili ne znam ni ja šta, pa sada kada hoću da navučem tu kožicu na dole, ne mogu zato što je ona mala jako se smanjila nekako a glavić velik. Mogu, ali dođe do pucanja kožice i malko krene krv. Nisam imao odnose zadnjih 3 nedelje možda i više. Mnogo je crvena kožica. I ne mogu nikako ni do toaleta, jer se ta kožica slepi... Traje već oko 5 dana, treći dan sam stavljao kremu tako što sam nateglio kožicu i izmazao Niveom jer mi je bilo lakše malo prestao je bol i mislio sam da ću moći lakše. Šta da radim? Hvala unapred. :oops:
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm

Re: POMOĆ!

Post od *kristal * »

bilo bi dobro da se javis urologu,mozda se stvorila infekcija
hoescallmedaddy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 04, 2014 3:28 am

Re: POMOĆ!

Post od hoescallmedaddy »

Oprao sam penis hipermanganom, i manji je bol, ali i dalje ne mogu da navučem kožicu. Opraću još danas 2-3 puta ako ne bude do sutra prošlo idem kod urologa...
Odgovori