Molim vas ako neko moze da mi pomogne za moj problem,
Imam jaku upalu sinusa i doktor mi je dao dioksicilin da pijem 20 tableta,pre tri dana sam krenuo turisticki za usa i let mi je strasno prisjeo,vec kad smo poletjeli za Ch kad smo dostigli visinu dobio sam nevjerovatno snazan bol u predjelu leve strane cela i levog dela glave da mi je taj dio glave potpino otrnuo kao od anestezije kod zubara i bol kroz sinuse, medjeutim kako je poceo da spusta visinu to je kao rukom odneseno prestalo,medjutim opet nakon polijetanja za usa bol se opet na visini javio i 11 sati leta nenormalna glavobolja i bol,popio sam i dva paracetamola u avionu i nista,mislio sam da ce prestati kad sletimo i prestala me glava i bol ,ali utrnulost levog dela cela obrve i dela glave evo vec tri dana ne prestaje,povremeno me zigne onaj isti bol ali me brine ovo sto je utrnulo i ne prestaje,ovde sam bez osiguranja tako da mi se ne ide njihovim doktorima pa vas molim ako neko nesto zna sta da popijem da mi napise,analgin ne pomaze,neke njihove tablete za glavu ne pomazu,tablete za migrenu ne pomazu,zglava utrnula pa utrnula a ostalo mi jos 7 tableta dioksocilina da popijem utrnulost tacno iznad leve obrve i tako kao neka traka sirine 3 cm do pola glave prema tjemenu,usmrkivao sam ovde morsku vodu jer sam na floridi ,naparavam se,koristim sinusal sprej sinusi jos rade i izbacujem sekret