Rak grla?

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
aleksa994
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 24, 2012 10:48 am

Rak grla?

Post od aleksa994 »

imam 19 godina, ne pusim, pijem mozda 1 mesecno, i to umereno. Pre 2 nedelje nesto sam se cudno osecao, kao da imam upalu grla samo sto je je malo nize, kao neki strani objekat da se nalazi u grlu. I ta prehlada, sta je vec ,mi je presla na sinuse, izjutra bi imao krvav sekret, i ja sam mislio da mogu da prebolim od kuce jer nije bilo tokom dana vecih problema i nisam imao teperaturu, skoro pa i nisam imao sekret ,pa nisam isao kod doktora. i meni je pocelo da bude bolje, medjutim nedelju dana je mozda proslo i ja sam primetio nekekao bradavice, mehure, sta vec na grlu, i otisao sam kod doktora. on mi je prepisao amoxicilin za bakterisku infekciju i vitamin c za virisnu komponentu te tobos infekcije. evo ja sam zavrsio sa amoxicilinom, i osecam se bolje ,al ti mehuri sta vec su idalje tu. ja sam pokusao ovaj jedan veliki iza resice da dodirnem. i tvrd je na dodir,a ako se malcice pritisne mnogo boli.
mene interesujem misljenje vise vas koji se razumete na forumu, jer nebi da se istrcavam i izmisljam sebi dijagnoze. ja generalno nisam bio bolestan nesto mnogo, od gripa se covek bar 10 x covek gore oseca, i onda mi je ne logicno da se pojave te kvrzice , sta vec.

Slika
Uros977
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 02, 2014 8:37 pm

Re: Rak grla?

Post od Uros977 »

Drugar,isti problem imam i ja..imam 16 god.ne pusim,ne pijem uopste,i imam cesto bolove u grlu u poslednje 2,3 nedelje i ove bobice sam primetio,potpuno iste kao i ti... :-?
Odgovori