Rešenje problema: prerane ejakulacije, potencije i više!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Korisnikov avatar
svedja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 17, 2013 4:02 pm
Kontakt:

Rešenje problema: prerane ejakulacije, potencije i više!

Post od svedja »

Na početku da napišem da mi nije cilj da promovišem bilo koga već da pomognem ljudima korisnim informacijama!

Budući da muškarcima osnov samopouzdanja čini njihov polni organ, bili oni svesni toga ili ne, dosta je pitanja i pogrešnih odgovora na internetu.

Muški polni organ nije mišić, ali ga je i pored toga moguće povećati vežbanjem. Takođe vežbanjem je moguće rešiti se problema sa potencijom i preranom ejakulacijom. Ne manje bitni problemi su zakrivljenje polnog organa i uvećana prostata. Takođe i te probleme možete rešiti vežbanjem.

Zbog čega to nije opšte poznato?

Iako znanja na tu temu postoje već preko 1000 (hiljadu) godina na arabijskom poluostrvu, tako što su prenošena sa oca na sina, tip vežbi je bio veoma osnovan i davao je ne baš spektakularne rezultate. Ipak to je bilo dovoljno da bi kao polazna osnova postojala činjenica da je to moguće. Tek je pred kraj dvadesetog veka u amaterskim pokušajima pojedincima polazilo za rukom da povećaju svoj polni organ. Ohrabreni uspehom ti pojedinci pronalazili su načine da usavrše metode vežbanja i uspevali u tome.

Kao što je i očigledno, to je relativno mlada oblast a i postoji dosta skepticizma i to stoji kao glavna prepreka za širenje znanja iz ove oblasti.

Iz ličnog iskustva znam da je moguće rešiti se urinarnih problema kao i povećati penis vežbanjem. Već nekoliko godina upražnjavam te vežbe na svoje lično zadovoljstvo, i ne samo moje :).

Kao znak zahvalnosti ljudskoj zajednici uopšte, što sam uspeo da rešim neke od svojih problema, napravio sam forum na kome sam se trudio da prenesem svoja znanja iz ove oblasti bar jednom broju nezadovoljnih muškaraca. Forum nije u bilo kom smislu ekonomske prirode (nemam ništa drugo od toga, do zadovoljstva što pomažem).

Ako je moguće da admin ovog foruma to ne izbriše ostavljam link ka forumu:

penis.* REKLAMA *.com

Svako dobro!
Korisnikov avatar
svedja
Novi član
Novi član
Kontakt:

Re: Rešenje problema: prerane ejakulacije, potencije i više!

Post od svedja »

svedja napisao:Na početku da napišem da mi nije cilj da promovišem bilo koga već da pomognem ljudima korisnim informacijama!

Budući da muškarcima osnov samopouzdanja čini njihov polni organ, bili oni svesni toga ili ne, dosta je pitanja i pogrešnih odgovora na internetu.

Muški polni organ nije mišić, ali ga je i pored toga moguće povećati vežbanjem. Takođe vežbanjem je moguće rešiti se problema sa potencijom i preranom ejakulacijom. Ne manje bitni problemi su zakrivljenje polnog organa i uvećana prostata. Takođe i te probleme možete rešiti vežbanjem.

Zbog čega to nije opšte poznato?

Iako znanja na tu temu postoje već preko 1000 (hiljadu) godina na arabijskom poluostrvu, tako što su prenošena sa oca na sina, tip vežbi je bio veoma osnovan i davao je ne baš spektakularne rezultate. Ipak to je bilo dovoljno da bi kao polazna osnova postojala činjenica da je to moguće. Tek je pred kraj dvadesetog veka u amaterskim pokušajima pojedincima polazilo za rukom da povećaju svoj polni organ. Ohrabreni uspehom ti pojedinci pronalazili su načine da usavrše metode vežbanja i uspevali u tome.

Kao što je i očigledno, to je relativno mlada oblast a i postoji dosta skepticizma i to stoji kao glavna prepreka za širenje znanja iz ove oblasti.

Iz ličnog iskustva znam da je moguće rešiti se urinarnih problema kao i povećati penis vežbanjem. Već nekoliko godina upražnjavam te vežbe na svoje lično zadovoljstvo, i ne samo moje :).

Kao znak zahvalnosti ljudskoj zajednici uopšte, što sam uspeo da rešim neke od svojih problema, napravio sam forum na kome sam se trudio da prenesem svoja znanja iz ove oblasti bar jednom broju nezadovoljnih muškaraca. Forum nije u bilo kom smislu ekonomske prirode (nemam ništa drugo od toga, do zadovoljstva što pomažem).

Ako je moguće da admin ovog foruma to ne izbriše ostavljam link ka forumu:

penis.* REKLAMA *.com

Svako dobro!
Link je u formi teksta, jer ne mogu da postavim link ovde:

penis.* REKLAMA *
Korisnikov avatar
svedja
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od svedja »

Kod: Obeleži sve

penis.* REKLAMA *
Korisnikov avatar
svedja
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od svedja »

umesto koda *reklama* treba se staviti spojeno: velicina je bitna
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Мислиш њњњ.велицинајебитна.ин.рс?
Korisnikov avatar
svedja
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od svedja »

ne, ne mislim na to nego na ono ono što piše na mom avataru. Postoji i ta verzija koja je rađena u phpbb forum varijanti i druga koja je u V-bulettin. Dakle penis.velicina a je bit na.in.rs
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

То сам пробао јуче и није радило, па сам помислио да је оно друго. Ево сада ради. Хвала.
marsalovic8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 27, 2014 2:31 pm

Post od marsalovic8 »

planiram poceti s pro size vezbama sutra. Imam 2 pitanja.
1. Da li je potrebno piti tablete uz vezbe??Pro sam sportista,i zelio bih izbeci bilo kakve tablete.
2. Da li se peskirom zagreva samo penis,ili i testisi? Na dosta sajtova sam citao da nije pametno zagrevati testise,zbog spermatozoida,jer testisima ne odgovara toplota. Odgovorite sto pre, da mogu poceti s radom. Hvala unapred. Znam da je offtopic malo,ali glavna tema je zakljucana
Odgovori