Zdravo. 24. Februara sam radio operaciju frenuluma.
Nije radjeno laserom.
Bilo je krvi i doktor mi je usio, pravio neki sav.
Danas je drugi dan, i pokusao sam malo da prevucem kozicu ali mi se cini da je frenulum opet nekako vezan ili zarastao ili su to mozda konci.
Ako neko zna sta je, molim za pomoc i da li treba da prevlacim kozicu ili da cekam da otpadnu konci pa tek onda.
Najvise me brine to sto je opet nekako povezan, nisam siguran da li su to konci ili sta, i da li uopste moze da se spoji opet ako ne prevlacim kozicu?
Molim vas ako neko zna da mi da dobar savet ili nesto, ne znam sta da radim posto kod doktora ne mogu da idem pre 3. Marta.
Hvala.
Operacija frenuluma
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Operacija frenuluma
Pozdrav.
Pošto je tek prošlo dva dana još je rano za prevlačenje kože pošto sigurno i dalje imaš otok i rana nije zarasla, pogotovo jer ti nije rađeno laserom već klasičnim putem.
Dakle, za sad ostavi to da lepo zaraste, vodi računa o higijeni i prati savete koje ti je lekar dao, a naravno po potrebi idi kod lekara na kontrolu.
Pošto je tek prošlo dva dana još je rano za prevlačenje kože pošto sigurno i dalje imaš otok i rana nije zarasla, pogotovo jer ti nije rađeno laserom već klasičnim putem.
Dakle, za sad ostavi to da lepo zaraste, vodi računa o higijeni i prati savete koje ti je lekar dao, a naravno po potrebi idi kod lekara na kontrolu.
- 13th.wizard.
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm
Gde si se operisao ? Jer fimoza ?
Hvala na odgovoru.
Operisao sam se u sremskoj mitrovici u uroloskoj ambulanti, nisam nista placao jer imam overenu knjizicu.
Cini mi se da je aamo frenuluk pravio probleme, nije u pitanju fimoza.
Operisao sam se u sremskoj mitrovici u uroloskoj ambulanti, nisam nista placao jer imam overenu knjizicu.
Cini mi se da je aamo frenuluk pravio probleme, nije u pitanju fimoza.