REVIVOGEN preparat za opadanje kose?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Zaključana tema
andrijap
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 25, 2006 12:01 am

REVIVOGEN preparat za opadanje kose?

Post od andrijap »

Dali neko nesto zna o ovom preparatu, kako deluje i dali ima efekta, s obzirom na njegovu cenu.
Unapred hvala
caki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 06, 2006 3:55 pm

Post od caki »

zdravo, mene isto zanima sto i tebe ali s obzirom da je to nov preparat kod nas ne verujem da te neko moze posavetovati o nekom iskustvu.Ja sam citao nesto o njemu i zakljucio sam da ima slicna dejstva kao i propecija samo sto je na prirodnoj bazi i nema nezeljinih dejstvava(mogu i zene da ga koriste) zato sam se odlucio da ga pocnem koristiti i to bas pre 4 dana sam poceo.Preparat je skup sam po sebi za dejstva ne znam ali treba sacekati najmanje oko 3 meseca za prve rezultate,videcemo.
wob
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 1:00 am

Post od wob »

mislim da je i to nesto sa mindoxidilom, nisam siguran ali..
Bohor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 31, 2006 12:55 pm

Post od Bohor »

A koliko kosta preparat?
caki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 06, 2006 3:55 pm

Post od caki »

Jako je skupo odmah da ti kazem,evo ovde u ns moze da se kupi u jednoj parfimeriji,cena tri bocice (scalp terapy)-tako se valda zove koje su tu u stvari i bitne kostaju 11300 ili 11400 ne uzimaj me tacno u dinar da znam za tri meseca,svaka bocica otprilike se racuna da traje oko mesec dana(60ml,jednom dnevno od 1-2ml ide),a mozes isto to da narucis iz bg sa pouzecem kosta nekih 9500 din,pa ti vidi sta je isplativije a u paketu mozes da uzmes i sampon i kondicioner ali mislim da oni nisu nuzni a ako uzimas i njih mislim da mozes nesto jeftinije da prodjes ,cena tog sampona i kondicionera ne znam kolika je ali na sajtu su oko 20 dolara pa ti izracunaj i nase koliko moraju da zarade sve u svemu skupa stvarcica a da li ima koristi od nje tek cu da vidim,treba da se strpim jedno 3 meseca najmanje tako kazu:)
andrijap
Novi član
Novi član

Post od andrijap »

proslo je nekoliko i kakvi su rezultati?
IT
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 09, 2006 1:34 am

Post od IT »

Gde se kod nas moze kupiti Revivogen?
andrijap
Novi član
Novi član

Post od andrijap »

IT napisao:Gde se kod nas moze kupiti Revivogen?
Imaju radnju u Dalmatinska 63, tel:011-275-43-57
Zaključana tema