Urastanje Noktiju

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
kasper014
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 22, 2013 1:42 am

Urastanje Noktiju

Post od kasper014 »

Pozdrav, novi sam na forumu i ne znam gde trebam postaviti temu.

Imam 18 godina zivim u valjevu, prosle godine je krenuo da mi urasta nokat na placu leve noge nisam znao sta da radim , pa sam tek posle dva meseca otisao kod lekara. Dao mi je hitno uput za urgetni centar jer mi se prst inficirao i pun gnoja bio. Iscupali su mi nokat sve je lepo islo do marta ove godine kada mi se pojavio isti problem na desnoj nozi na palcu isto, krenuo je nokat da urasta i iscupali su mi parcijalno. Sve je bilo uredu dok nije izrastao taj deo nokta i opet krenuo da urasta , i u tom trenutku mi isto krenulo da urasta na levoj nozi na kojoj su mi vec cupali . Iscupali su mi oba nokta. Desni mi je opet urastao njega su uklonili sada 7 Novembra a sad je krenuo opet levi da me mucim. Nzm vise sta da radim nisam pametan , vise ne mogu ni da trpim bol uraslog nokta niti kad mi iscupaju nokat.
cica lena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 28, 2013 4:58 pm

Re: Urastanje Noktiju

Post od cica lena »

meni je mnogo pomogao Gane ,savrsen je covek za taj problem,idi kod njega i neces imati problema.....
Odgovori