Pozdrav!
ja imam isti problem kao Milicam i to je kod mene počelo da se pojavljuje pre skoro 4 meseca. Rendgen je dobar, ali ja ne znam šta da radim. Boli me pri sedenju i kad ustajem, da li je neko rešio taj problem i čime? Pijem dikofenak duo i nije me prošlo a pila sam i lekove koje mi je neurolog dao i od toga mi takođe nije bolje. Već sam očajna i kada bih znala da je još neko imao taj problem i rešio ga bilo bi mi lakše.
Bol u sedalnom predelu pri sedenju
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Re: Bol u sedalnom predelu pri sedenju
Mene su fizijatar i neurolog "utesili" da cu imati bolove celog zivota, ali, opet, neurolog mi je spomenuo neku terapiju B vitaminom, putem inekcija, ako se dobro secam, nadam se da nisam lupila. Treba da radim ponovo NMR (radila sam pre 6-7 god.).
Ja bih Vam predlozila da se bavite nekom fiz. aktivnoscu (ako se vec ne bavite), da ojacate misice. Sada sam otkrila toplu vodu. Spominjem cisto jer je meni malo bolje posle godinu dana (za nijansu, ali opet mi znaci).
Predlozila bih da kupite debeli sundjer i da napravite jastuk za sedenje. Ja sedim na jastuku debljine 10 cm. Opet mi je za nijansu lakse.
Imaju da se kupe posebni anatomski jastuci koji rasporedjuju pritisak. Cena je pre 3-4 godine bila 6000 - 8000 din. Ja, dok sam ih isprobavala, sam opet imala bolove cim sednem.
Uzrok i o cemu se konkretno radi jos mi niko nije rekao.
Ja bih Vam predlozila da se bavite nekom fiz. aktivnoscu (ako se vec ne bavite), da ojacate misice. Sada sam otkrila toplu vodu. Spominjem cisto jer je meni malo bolje posle godinu dana (za nijansu, ali opet mi znaci).
Predlozila bih da kupite debeli sundjer i da napravite jastuk za sedenje. Ja sedim na jastuku debljine 10 cm. Opet mi je za nijansu lakse.
Imaju da se kupe posebni anatomski jastuci koji rasporedjuju pritisak. Cena je pre 3-4 godine bila 6000 - 8000 din. Ja, dok sam ih isprobavala, sam opet imala bolove cim sednem.
Uzrok i o cemu se konkretno radi jos mi niko nije rekao.