Postovani,
sada imam 16 godina. Do 12-13 godine sam bar jednom mesecno bio kod dokotora zbog grla. Cim pocne grlo da me boli, dobijem temperatutu. I tako non-stop. Bar jednom mesecno. Svaki mesec. I uvek me lece, a nikada se nisu zapitali da li postoji nesto.
E sada,
od 13-14 godine vise nemam problema sa grlom, sve do pre jedno dva meseca kada mi se najgore u zivotu zatvorilo. Nisam mogao ni najsitniji lek da popijem. Nisam mogao da disem. Nista. Grlo mi je bilo BUKVALNO zatvoreno. Pio sam lekove i to se zaleciolo.
E sada,
pre dva dana sam iz cista mira dobio temperaturu. ceo dan sam imao 37.1 - 37.5 i tako celog dana. Sledeceg dana kada sam ustao, nisam imao temperaturu (ni sada je nemam) ali je pocelo grlo da me boli.
BOli me dva dana, ali me vise plasi ovo sada sto cu da vam kazem.
Nikada me nije na ovaj nacin bolelo. Sada me boli grlo, ali ne krajnici, nego bas grlo, u vratu, a boli me i u predelu vilice, odnosno grkljana. Strasno boli kada zvacem, a manje kada gutam. NE mogu da isplazim jezik, jer tada najvise boli.
Nikako ne mogu da povezem stame zaprao boli, da li krajnici, ili grkljan, a cudno mi je to sto mi krajnici nisu toliko crveni i nateceni.
Ne znam sta da radim,
uplasio sam se dosta,
prvo sam pomislio da nije neka zlezda, jer me tu u predelu grla, i odmah kod grkljana boli i to mnogo.
A sada sam video da postoji i rak grkljana, pa ne mogu da se smirim koliko se plasim.
Molim vas za pomoc. Sta da radim.???
Bol u grlu i vratu - POMOC
Re: Bol u grlu i vratu - POMOC
Ja imam jedan interesantan TRIK, koji sam negde pokupio i pomaze.
Cim pocne grlo da me boli-nekoliko puta u toku dana zabacim glavu u nazad i guram sto vise mogu, rukom ispod brade da se sto vise zategne prednji deo vrata i meni uvek pomogne.
PROBAJTE-NASKODITI NE MOZE
Cim pocne grlo da me boli-nekoliko puta u toku dana zabacim glavu u nazad i guram sto vise mogu, rukom ispod brade da se sto vise zategne prednji deo vrata i meni uvek pomogne.
PROBAJTE-NASKODITI NE MOZE