Pozdrav za sve clanove foruma, pre svega.
Pre 3-4 dana mi se javio problem nepotpunog praznjenja besike.
Javlja se pretezno nocu , posle uriniranja imam osecaj da nisam skroz ispraznio besiku , i moram da idem 4-5 u WC da bih se resio tog osecaja.Nemam nikakvih bolova pri mokrenju,peckanje, niti probleme sa erekcijom ili bilo cime drugim.
Imam 17 godina, i nista od navedenog mi se nije desavalo do sada.
Ogovorite, hvala unapred!
Problem sa uriniranjem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Problem sa uriniranjem
Ako se taj osecaj nastavi moraces kod urologa.
Ako nisi dugo ejakulirao probaj da li ce to pomoci.
Ako nisi dugo ejakulirao probaj da li ce to pomoci.
Probao sam, ne pomaze. Isao sam kod urologa i nalazi su bili cisti. U utorak idem na ultra zvuk, ne znam sta bi moglo da bude.. 

treba svakako uraditi ultrazvuk, i pre i posle mokrenja...i uradi analize krvi, cisto i to da se proveri...imas li problem sa stolicom?
Mozda je samo prehlada. Idi urologu.
Isao sam kod urologa i otkriven mi je pesak u bubregu. Doktorka je rekla da pijem sto vise tecnosti i da nece biti problema. Prilikom pregleda mi je otkrivena suspektna cista velicine 10mm , doktorka je rekla da nije nista opasno i da ne treba da se brinem. Pozeljno je da ponovo uradim UZ kroz jedan mesec. Trebam li da budem zabrinut?
moze i pesak da ti pravi nagon na mokrenje...kao sto ti je i doktorka rekla, lek za to je unositi sto vise tecnosti...sto se tice ciste to je sporedan nalaz, nije opasno...