Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Zdravo.
U poslednje vrijeme pocinjem sve vise da brinem. Naime imam 14 godina i 2 mjeseca . Moji drugovi odavno imaju spermu . Ja kada se samozadovoljavam imam osjecaj ejakulacije ali nista mi ne izlazi . Pocinjem da brinem . Dajte mi neki savjet.
ljudi u razlicito vreme ulaze u pubertet (obicno izmedju 11-13 godine, nekad i kasnije), a ejakulacija se javlja neko vreme nakon pojave prvih njegovih znakova, otprilike nakon godinu dana od ulaska u pubertet...mozda je tako kod tebe recimo malo kasnije nego kod ostalih, desava se, jos uvek nije nista za brigu...
oh da i zaboravio sam da kazem da ,jedno sat vremena posle ejakulacije, se pojavljuje sperma na i ispod glavica..ali ne u normalnom,tecnom,obliku nego zelasto grumenje ...normalne bele boje...da li je to normalno?da li treba da se obratim lekaru?
trebalo bi normalno da se izbacuje tokom orgazma, ne sat vremena kasnije...da li se u medjuvremenu mozda sredilo? mozes da odes kod lekara da se uradi cisto jedan opsti pregled...
Imam 15 godina i malo sam nizi od druge dece.......Isao sam u institut ua majku i dete tamo su me merili i odredili da cu narasti 180 cm....a sada sam 162......rekli su mi da mi malo kasni pubertet i da cu se lagano razvijati,a ne brzo....u zadnje vreme mi se pojavila kvrzica kod bradavice....mene muci to sto imam spermu kad svrsim .ali mi ne izadje tj. "ne ispalim je" nego mi samo izadje normalno,pojavi se poneka kap ......da li je to normalno?Molim vas sto pre mi odgovorite!!!Unapred,hvala...