Problemi oko ejakulacije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Nepoznatsam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 03, 2011 1:29 pm

Problemi oko ejakulacije

Post od Nepoznatsam »

Zdravo.
U poslednje vrijeme pocinjem sve vise da brinem. Naime imam 14 godina i 2 mjeseca . Moji drugovi odavno imaju spermu . Ja kada se samozadovoljavam imam osjecaj ejakulacije ali nista mi ne izlazi :(. Pocinjem da brinem . Dajte mi neki savjet.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Problemi oko ejakulacije

Post od Dr011 »

ljudi u razlicito vreme ulaze u pubertet (obicno izmedju 11-13 godine, nekad i kasnije), a ejakulacija se javlja neko vreme nakon pojave prvih njegovih znakova, otprilike nakon godinu dana od ulaska u pubertet...mozda je tako kod tebe recimo malo kasnije nego kod ostalih, desava se, jos uvek nije nista za brigu...
MIXTER
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 08, 2011 5:56 pm
Kontakt:

Post od MIXTER »

Nista opasnno.Ja sam tako brionuo isti slucaj svi drugovi su imali samo ja ne ali sam kasnije dobio.I sta mi sad fali??
MIXTER
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 08, 2011 5:56 pm
Kontakt:

Post od MIXTER »

Svako mora nekad da dobije spermu nista ne brini.
markonbgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 17, 2011 1:30 pm

Post od markonbgd »

Meni samo malo iscuri spermeee imam 13 godina i dozivim orgazam ali sperma ili neizadje ili samo iscuriii belg :( :( :(
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

polako, jos je rano, sve u svoje vreme :wink:
mizda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 24, 2011 10:03 pm

Post od mizda »

Kod mene je ista situacija...ja imam 14 god i nista se ne desava prilikom ejakulacije...nadam se da je normalno i da nije neki problem... :/
mizda
Novi član
Novi član

Post od mizda »

oh da i zaboravio sam da kazem da ,jedno sat vremena posle ejakulacije, se pojavljuje sperma na i ispod glavica..ali ne u normalnom,tecnom,obliku nego zelasto grumenje ...normalne bele boje...da li je to normalno?da li treba da se obratim lekaru?
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

ejakulacija znaci izbacivanje sperme...to se desava tokom orgazma...da li dozivis orgazam normalno i da li se tad izbaci sperma?
mizda
Novi član
Novi član

Post od mizda »

Da...dozivim orgazam ali nema sperme...malo sam pobrkao pojmove izvinite :) ...
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

trebalo bi normalno da se izbacuje tokom orgazma, ne sat vremena kasnije...da li se u medjuvremenu mozda sredilo? mozes da odes kod lekara da se uradi cisto jedan opsti pregled...
lexxaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 27, 2014 5:36 pm

Post od lexxaaa »

Imam 15 godina i malo sam nizi od druge dece.......Isao sam u institut ua majku i dete tamo su me merili i odredili da cu narasti 180 cm....a sada sam 162......rekli su mi da mi malo kasni pubertet i da cu se lagano razvijati,a ne brzo....u zadnje vreme mi se pojavila kvrzica kod bradavice....mene muci to sto imam spermu kad svrsim .ali mi ne izadje tj. "ne ispalim je" nego mi samo izadje normalno,pojavi se poneka kap ......da li je to normalno?Molim vas sto pre mi odgovorite!!!Unapred,hvala...
Odgovori