Crvenilo i crvene tackice na glavicu, pomoc ! :D
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 18, 2014 11:56 am
Crvenilo i crvene tackice na glavicu, pomoc ! :D
Zdravo, trebala bi mi pomoc. Pojavilo mi se crvenilo, i tackice, i neke belicaste mrlje po glavicu, izgleda mnogo odvratno i neprirodno sve u celini. 100% sam siguran da nije nikakva polno prenosiva bolest jer imam devojku 2 godine, i prvi sam joj decko, i ona je meni prva devojka, tako da o tome uopste ne razmisljam. Stvar je jedino da dok smo koristili kondom nisam imao te irititacije, a sad recimo kad smo probali bez to mi se pojavilo. Pre nekoliko meseci se secam da sam imao nesto slicno, pa sam otisao na pregled, doktor pogledao, i dao mi tanko da namazem kortikosteroid, mislim da je Elokom bio, ali nmg da se setim, svejedno. Kontam da ta odvratna iritacija moze biti bilo cim izazvana ako si osetljiv, dakle, kad se nekoliko puta zaredom tusiras, zbog sapuna, od kondoma, toalet papira, cak kontam da moze biti i od oralnog seksa, nemam pojma, lupam. Zanima me samo koje su opcije, kako spreciti, kako leciti? Ja sam jutros namazao Belogent, isto neki kortikosteroid, jer mi odvratno vise da ga gledam tako jadnog
Svaki saver bi mi dobro dosao, hvala. Mozete odgovoriti ovde ili na [email protected]

Re: Crvenilo i crvene tackice na glavicu, pomoc ! :D
nekad se infekcije mogu javiti i bez promene seksualnog partnera, kad padne imunitet, posebno kad je rec o gljivicnim infekcijama...pa kad jedan dobije neku takvu infekciju moze da je prenese i partneru...nek se i ona javi ginekologu na kontrolu...nemoj mazati kortikosteroidni krem niti bilo kakav drugi krem napamet dok se ne proveri o cemu se radi, nekad lek moze i da pogorsa stvar ako se koristi kad ne treba...odrzavaj dobro higijenu i javi se na pregled dermatovenerologu, najbolje bi bilo uraditi bris glansa...dakle oboje se javite na pregled, ona ginekologu, ti dermatovenerologu...