bolest glavića

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
problem-.-
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 22, 2014 12:38 am

bolest glavića

Post od problem-.- »

prije 5 ili 6 mjeseci počele su mi se po glaviću pojavljivati kao male ranice i polahko je to zahvatilo cjeli glavić, nakon toga mi je na jednom mjestu srasla koža glavića sa otalom kožom penisa, te mi je oko čitavog glavića pojavile neke kao sitne bubuljice koji sve više ima sada i po glaviću, te onda problemi sa učestalim mokrenjem, da bih na kraju svega toga došao problem sa teškim i neredovnim obavljanjem stolice(ja mislim da su problemi sa stolicom povezani i sa ovom bolešću penisa), i evo u zadnjih par sedmica me počeo boljeti lijevi testis. Išao sam kod doktora tj. urologa radio sam do sad 3 puta nalaze urina ali uvijek su uredni, radio sam urinokulturu ali i ona je uredna, doktor ne zna šta je problem molim vas ako je neko imao sličnih problema neka se javi ili neki doktor koji misli da zna šta je neka pomogne !!!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: bolest glavića

Post od Dr011 »

treba pogledati kako izgledaju kozica i glavic, pregledati testise da se vidi da li je to sve normalno...ako su testisi normalni, nekad bol moze biti i refleksne prirode...problem neredovne stolice nije uzrokovan penisom, savetujem ti da se javis lekaru i sto se tice problema sa probavom...i ne bi bilo lose da se uradi ultrazvuk trbuha...
Odgovori