Imala bih jedno pitanje:
kako doktori cesto ne zele da vam objasne sve detalje ostadoh bez odgovora zbog cega kod mene refleks ahilove tetive na desnoj nozi ne postoji, pa bih vas molila da mi to malo razjasnite.
Naime isla sam na pregled kod fizijatra zbog neceg potpuno drugog i nakon detaljnog pregleda receno mi je da je sve u savrsenom redu, osim sto nemam taj refleks, i da to nije nista strasno.
Nije me mrzelo i izbunarila sam negde nalaz neurologa od pre 5,6 godina gde takodje pise da je sve u savrsenom redu i da je primeceno da imam jako oslabljen refleks ahilove tetive.
S obzirom da znam da to moze da bude simptom i nekih ozbiljnijih stvari (mada isto tako verujem da me lekari ne bi tek tako poslali kuci da su u nesto posumnjali), interesuje me da li je prosto moguce da tako nesto covek ima nicim izazvano?
refleks ahilove tetive
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Re: refleks ahilove tetive
Često je taj refleks snižen i ugašen, pogotovo kod malo starijih ljudi, koliko godina imate?
bas i ne spadam u tu grupu
. imam 31. godinu.

- RehabFizio
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Nov 28, 2013 8:42 pm
@krinolina
Uzrok može biti i u pritisku korena nerva u donjem (lumbalnom) delu leđa od strane pršljena ili međupršljenskog diska.
Uzrok može biti i u pritisku korena nerva u donjem (lumbalnom) delu leđa od strane pršljena ili međupršljenskog diska.