Ok ovako ovo sto posto vecina vas zna sta je i cak je verovatno pisalo u nekoj temi ali ja sam trazio i trazio i nisam nasao nista sto bi bas objasnilo ovo moje stanje tako da ga ja razumem da li je ovo normalno ili ne.
Ovako meni koza (ona deblja) na vrhu glavica ide preko celog glavica i ne moze da se spusti ispod glave moze samo da se povuce malo unazad tako da onaj deo ispod te koze malo proviri napolje (onaj deo crvene koze).
1. Da li je ovo normalno?! I hoce li ikad ta koza otici ispod glave? A ako ode ikad ispod glave hoce li se vratiti nazad?
2. Ovo je zasebno pitanje. Onaj osetljivi deo glavica ispod deblje koze ume da me dosta zaboli ako ga dodirnem nekad rukom ili ako ga dodirne donji ves. Sad mene zanima kako onda to u nekim odnosima zar nece i tu da boli? Onda ne bi bilo prijatno uopste. Do sada nisam bio sa devojkom nikad pa zato pitam.. Inace imam 18 al ajde sta je tu tu je
Hvala unapred svima koji pomognu.
Malo je glupo sto ne znam sam odgovore na ova pitanja ali mnogo ljudi je dalo drugacije odgovore da su me vise zbunili nego razjasnili problem
Imam neobicno pitanje molim pomoc
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Imam neobicno pitanje molim pomoc
Pozdrav.
Tvoje pitanje i nije tako neobično, gimila ljudi je postavila isto pitanje na ovom forumu
Dakle, ako kožu ne možeš da prevučeš normalno preko glavića bez problema i bolova - trebao bi da se obratiš urologu na pregled. To treba rešiti što pre, a najbolje će ti urolog reći šta i kako, pošto mi ne možemo znati, to se samo pregledom može utvrditi.
Što se tog bola tiče, to je sigurno uzrokovano time što ti je glavić preosetljiv jer naprosto nema kontakt sa spoljnom sredinom i to je normalno manje-više u tvojim godinima, a vremenom će za preosetljivost opadati pa nećeš imati taj neprijatan osećaj. Najvažnije je rešiti prvi problem sa kožicom.
Nema potrebe da se plašiš ili odlažeš odlazak kod urologa, njima se takvi kao ti javljaju svakodnevno
Pozdrav!
Tvoje pitanje i nije tako neobično, gimila ljudi je postavila isto pitanje na ovom forumu

Dakle, ako kožu ne možeš da prevučeš normalno preko glavića bez problema i bolova - trebao bi da se obratiš urologu na pregled. To treba rešiti što pre, a najbolje će ti urolog reći šta i kako, pošto mi ne možemo znati, to se samo pregledom može utvrditi.
Što se tog bola tiče, to je sigurno uzrokovano time što ti je glavić preosetljiv jer naprosto nema kontakt sa spoljnom sredinom i to je normalno manje-više u tvojim godinima, a vremenom će za preosetljivost opadati pa nećeš imati taj neprijatan osećaj. Najvažnije je rešiti prvi problem sa kožicom.
Nema potrebe da se plašiš ili odlažeš odlazak kod urologa, njima se takvi kao ti javljaju svakodnevno

Pozdrav!
Ok hvala na odgovoru 
Zar mora to bas kod lekara? Ja sam cuo da ima ljudi koji zive sa time tako normalno
Sta ce lekar da radi? Da odsece komad koze pa da moze preci??!!
To mi je nekako strasno.. Ja samo ako ovo ne predstavlja neki veliki problem ne bi ni isao kod lekara xD

Zar mora to bas kod lekara? Ja sam cuo da ima ljudi koji zive sa time tako normalno

Sta ce lekar da radi? Da odsece komad koze pa da moze preci??!!
To mi je nekako strasno.. Ja samo ako ovo ne predstavlja neki veliki problem ne bi ni isao kod lekara xD
Pa možeš ići i kod limara, ali ne znam može li ti on pomoći u ovom slučaju 
Možeš da živiš sa tim, ali ne možeš normalno i nesmetano da imaš seksualne odnose. Plus teže se održava higijena.
Najozbiljnije, koliko god ti to zvučalo zastrašujuće - samo idi kod urologa. I ja sam se plašio i cimao, a taj urološki pregled traje dva minuta i sasvim je normalan, nema čega da se plašiš stvarno. Doktor će ti onda reći šta i kako dalje, u nekim slučajevima se može probati rastezanje kože sa određenim kremama, a u nekim se mora ići na "seckanje" kako ti reče (mada ima više varijacija toga), ali čak i to je potpuno bezazleno u odnosu na rezultat.
Tako da - pravac urolog.

Možeš da živiš sa tim, ali ne možeš normalno i nesmetano da imaš seksualne odnose. Plus teže se održava higijena.
Najozbiljnije, koliko god ti to zvučalo zastrašujuće - samo idi kod urologa. I ja sam se plašio i cimao, a taj urološki pregled traje dva minuta i sasvim je normalan, nema čega da se plašiš stvarno. Doktor će ti onda reći šta i kako dalje, u nekim slučajevima se može probati rastezanje kože sa određenim kremama, a u nekim se mora ići na "seckanje" kako ti reče (mada ima više varijacija toga), ali čak i to je potpuno bezazleno u odnosu na rezultat.
Tako da - pravac urolog.

Ok.. Hvala na pomoci 
Ici cu jedan dan i za ovo.. kud me nadje samo

Ici cu jedan dan i za ovo.. kud me nadje samo

Kao što rekoh nisi usamljen slučaj. Veliki broj muškaraca ima taj problem, tako da su urolozi vrlo upoznati sa tematikom. To ti je nešto poput problema sa krajnicima, samo u svetu urologije 
Pošto sam i sam imao sličan problem kao i ti, samo mogu da te posavetujem da taj pregled što pre obaviš i posavetuješ se sa doktorom šta i kako dalje, zaista nema potrebe za panikom i strahom, videćeš da će sve to proći i da ćeš se posle smejati sam sebi

Pošto sam i sam imao sličan problem kao i ti, samo mogu da te posavetujem da taj pregled što pre obaviš i posavetuješ se sa doktorom šta i kako dalje, zaista nema potrebe za panikom i strahom, videćeš da će sve to proći i da ćeš se posle smejati sam sebi

Ok hvala poseticu lekara uskoro