Pozdrav svima,
Pre 7 godina sam imao enterococcus bakteriju, koju sam odmah izlecio koristeci antibiotike. Kolicina sperme se smanjila od trenutka kada sam dobio bakteriju, mozda i vise od 10 puta. Srecom decu sam nakon toga dobio, ali sama zelja za seksom je iscezla bukvalno, dovoljna je jedna ejakulacija da nakon toga nemam vise volje za seksom do narednog dana, dok je pre toga bilo normalno da minimum imam 2-3 ejakulacije u 2 sata odnosa.
Radio sam sve testove, mikoplazmu, ureaplazmu, hlamidiju, spermokulturu, urinokulturu, bris, sve je bilo u redu, nista nije pronadjeno. Bio sam kod dva urologa u Klinickom Centru Srbije, jedan mi je te iste godine rekao da je to normalno i osmehnuo se, drugi mi je prosle godine rekao da je to normalno da se smanji kolicina sperme nakon bakterije i da se ne zalim. Odlazak kod urologa nije resio moj problem.
Zdrav zivot i treninzi nisu pomogli, unosenjem kapsula za povecanje testosterona nije povecalo kolicinu sperme nego samo zelju za seksom.
Potrebna mi je informacija kome da se obratim vezano za ovaj problem i da li neko zna da li postoje terapije koje bi mogle da pomognu?
Unapred hvala na savetima, pozdrav!
Smanjena kolicina sperme nakon Enterococcus bakterije
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 15, 2014 4:17 pm
Re: Smanjena kolicina sperme nakon Enterococcus bakterije
normalna kolicina sperme je iznad 2ml, ako imate toliko onda nema nikakvih problema vezano za kolicinu...ako je osecaj tokom ejakulacije dobar, onda je to uredu...kod nekih muskaraca je potpuno normalna pojava da nakon jedne ejakulacije ne mogu imati odmah ponovo odnos, cak ni erekciju, dakle to ne mora da bude problem vec nesto skroz normalno...ako sledeceg dana sve dodje u normalu to je skroz ok...sto se tice volje za seksom ne moraju da uticu samo uroloski problemi, na to mogu uticati i mnogi psiholoski razlozi, umor, stresovi i problemi u svakodnevnom zivotu, previse obaveza...a takodje sama zabrinutost oko tih stvari je cesto i glavna kocnica za te stvari...najvaznije je da covek zaboravi na brigu i bude potpuno opusten, jer razmisljajuci da nesto nije u redu upravo dovodi psiholoski sebe u situaciju da to ne funkcionise onako kako bi funkcionisalo da nema na umu da nesto nije u redu...
ako je sa uroloske strane iskljucen neki organski problem, kao i postojanje infekcija, pokusajte sami da poradite na osecaju opustenosti tokom odnosa i vezano za sekusalni zivot, a ako to ne pomogne mozete se javiti i nekom psihologu, razgovor o tome moze pomoci da se problem prevazidje...

ako je sa uroloske strane iskljucen neki organski problem, kao i postojanje infekcija, pokusajte sami da poradite na osecaju opustenosti tokom odnosa i vezano za sekusalni zivot, a ako to ne pomogne mozete se javiti i nekom psihologu, razgovor o tome moze pomoci da se problem prevazidje...