RANE NA NOGAMA(NA LISTOVIMA) POMOZITE!!!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 14, 2014 6:07 pm
RANE NA NOGAMA(NA LISTOVIMA) POMOZITE!!!
Imam 50god. i idem stalno kod lekara ali jedni kažu proširene vene i poucali kapilari, drugi oboljenje kože. Tako da ne znam šta da radim. Imam slike kako mi noga izgleda. ne znam kako ovde da ih postavim
Uglavnom, vene su mi ono kao izuvijane i natekle, ponekad bolne, i na desnoj nozi imam pri kraju neku okruglu malo veću ranu, tvrda na dodir, boja je nešto kao crvena i ružičasta, često me boli(ne previše). Kada ustanem vene se izuvijaju u ispupče, rekla bih eksplodiraće mi. Imam malo povišenu masnoću, ali pijem tablete za to i povišen prtisak.MOLIM VAS, AKO NEŠTO ZNA DA MI SE JAVI.IMAM I SLIKE NOGE, ALI NE ZNAM KAKO DA POSTVAIM.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm
Re: RANE NA NOGAMA(NA LISTOVIMA) POMOZITE!!!
bez slike mogu samo napamet da pricam verovatno su prosirene vene,one mogu da daju i promene na kozi,sto vise podizati noge,mozete mazati nesto od preparata za prosirene vene da ne izdvajam svi su u slobodnoj prodaji pa potrazite u apoteci,sto manje stajanja i sedenja,vise setnje.
Po opisu liči na proširene vene.
Ako su se pojavile rane, to je već teži stadijum i treba operisati. Jel vas pregledao vaskularni hirurg? Jel predlagana operacija? Problem je što kad nastanu rane one jako teško zarastu dok se problem vena ne reši
Ako su se pojavile rane, to je već teži stadijum i treba operisati. Jel vas pregledao vaskularni hirurg? Jel predlagana operacija? Problem je što kad nastanu rane one jako teško zarastu dok se problem vena ne reši
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 14, 2014 6:07 pm
HVALA VAM. IMAM SLIKE, ALI NE ZNAM KAKO DA POSTAVIM. ALI BEZ OBZIRA HVALA VAM MNOGOOO