Povreda zadnje lože

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
magico
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 13, 2013 10:51 am

Povreda zadnje lože

Post od magico »

Pozdrav,
Trebao bih pomoć da me neko uputi kako i šta dalje. Povrijedio sam zadnju ložu nekada na treningu mislim prilkom sprinteva. To je bilo prije šest mjeseci od tada me stalno boli nekada manje nekada više bio sam par puta kod terapeuta par puta i poslije toga bude dobro par dana i bol se ponovo vrati. Molim nekoga ako može da razmijeni par poruka samo da me uputi mogu li to sam riješiti ili da se javim ljekaru, taj terapeut mi je rekao da ne trebam ići ljekaru ali ovo mene ne prolazi još mi je sada teško hodati. Pomozite!
Korisnikov avatar
RehabFizio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Nov 28, 2013 8:42 pm

Re: Povreda zadnje lože

Post od RehabFizio »

@magico

Mislim da je problem rešiv i da treba samo pronaći pravi uzrok vašeg problema i primeniti specifičnu manuelnu terapiju. Možda su još neki mišići povređeni, a možda je problem i u nekom zglobu ili je u pitanju iritacija nerva. To je ovako napamet, a vi se možete informisati više o mogućnostima manuelne terapije ovde:

http://hiropraktika-osteopatija.blogspot.com

Srdačan pozdrav!
Odgovori