Akne po kozi glave

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
evelpis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 08, 2012 11:56 pm

Akne po kozi glave

Post od evelpis »

Ovaj problem mi se pojavio pre 2 godine otprilike u vidu mascenja kose,postepenog proredjivanja kose i pojave bubuljica po kozi glave. Od kada su pocele pa do danas skoro da ih neprestano imam,nekada manje a nekada mnogo vise. Ogromne su,brzo se pojave i veoma brzo postanu zute pune gnoja. Bio sam kod 2 dermatologa i koristio neke sampone ali to nije pomoglo. Kada primera radi koristim doksiciklin nemam bubuljice ali cim prestanem odmah se vrate. U zadnje vreme to se poprilicno pogorsalo i imam ih na desetine po cijeloj glavi a kosa mi se mnogo proredila. Nasao sam ovde jedan slican problem http://www.doktor.rs/forum/dermatologij ... ml#p301527 kao moj. Ako neko zna kako da se resim ovog problema ili da mi preporuci dermatologa-ordinaciju bio bih mu veoma zahvalan.
knez87ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 09, 2012 11:12 am

Re: Akne po kozi glave

Post od knez87ns »

taj problem imam i ja,ja sam koristio anabolicke steroide pa verujem da je zbog toga,pomaze mi dovicin ali samo dok ga pijem posle opet pocne izlaziti
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Nadje li ko uzrok bubuljicama po kozi glave--i kod mane nestanu i pojave se a nikad ne znam zasto.
Koristio sam ranije neke lekove i gelove al opet se vracali--vec godinama nista ne koristim vec cekam da samo prodje,a bas nije da me ne nervira.
petars89
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 13, 2011 11:50 pm

Post od petars89 »

Idite i odradite analizu hormona. Najverovatnije vam se pojacano luci sebum, morate da vidite zasto i kako preko analiza.
Odgovori