Akne po kozi glave
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Akne po kozi glave
Ovaj problem mi se pojavio pre 2 godine otprilike u vidu mascenja kose,postepenog proredjivanja kose i pojave bubuljica po kozi glave. Od kada su pocele pa do danas skoro da ih neprestano imam,nekada manje a nekada mnogo vise. Ogromne su,brzo se pojave i veoma brzo postanu zute pune gnoja. Bio sam kod 2 dermatologa i koristio neke sampone ali to nije pomoglo. Kada primera radi koristim doksiciklin nemam bubuljice ali cim prestanem odmah se vrate. U zadnje vreme to se poprilicno pogorsalo i imam ih na desetine po cijeloj glavi a kosa mi se mnogo proredila. Nasao sam ovde jedan slican problem http://www.doktor.rs/forum/dermatologij ... ml#p301527 kao moj. Ako neko zna kako da se resim ovog problema ili da mi preporuci dermatologa-ordinaciju bio bih mu veoma zahvalan.
Re: Akne po kozi glave
taj problem imam i ja,ja sam koristio anabolicke steroide pa verujem da je zbog toga,pomaze mi dovicin ali samo dok ga pijem posle opet pocne izlaziti
Nadje li ko uzrok bubuljicama po kozi glave--i kod mane nestanu i pojave se a nikad ne znam zasto.
Koristio sam ranije neke lekove i gelove al opet se vracali--vec godinama nista ne koristim vec cekam da samo prodje,a bas nije da me ne nervira.
Koristio sam ranije neke lekove i gelove al opet se vracali--vec godinama nista ne koristim vec cekam da samo prodje,a bas nije da me ne nervira.
Idite i odradite analizu hormona. Najverovatnije vam se pojacano luci sebum, morate da vidite zasto i kako preko analiza.