Bol u stopalu

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
vodavoda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 10, 2014 10:52 pm

Bol u stopalu

Post od vodavoda »

Pozdrav!

Imam problem. Malo je kompleksan pa cu ga razloziti na manje delove.

Naime, kada setam imam bolove u stopalu takve da jednostavno sam organizam nece da gazi na to stopalo. Kad sam prvi put otisao kod lekara, rekao je spustena stopala, sa uzmem u apoteci uloske i da ce to vremenom proci. Ali nije bilo pomaka. Taman je bilo leto pa sam vecinu setao bos po pesku, kamenju ali ni tada se nije video pomak osim u tome da se bol jako malo smanji, ali kratkotrajno.
Mazanje kremama nije takodje imalo pomaka.
Kada sam ponovo otisao kod lekara, rekao je da se radi o tomasovoj peti i da leti setam po pesku, ali mene stopalo boli i ne mogu da se oslanjam na njega. Poslao me je po drugacije uloske sa ojacanim mesto na peti, ali se napredak ne vidi.
Radi se samo o levom stopalu kojem je povisena temperatura i koje je nateklo i otok nikako da spadne.
Sad, moje pitanje je sta da radim kako bi mogao normalno setam/gazim.
Probao sam i sa vezbama, ali vecina se odnosi na gazenje na prstima ili petama, ali ja ne mogu da stanem ni na jedno ni na drugo.

Nadam se da ce se naci neko resenje.
Hvala unapred!
Odgovori