Stari prelom potkolenice

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
LawlieN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2011 10:18 pm

Stari prelom potkolenice

Post od LawlieN »

Prije malo vise od 2 godine sam imao otvoreni prelom leve potkolenice ,tada je stavljen fiksator , nosio sam to pola godine , maknut , ok sve . Medjutim , cim sam poceo da se oslanjam na nogu primjetio sam po sredini noge (kod mesta gde je bio prelom ) ispupcinu ,koja se pojavljivala samo kad bih se naslonio na nogu . Nije bilo nista tvrdo , kao da je neka tecnost unutra , cak sam mogao duboko da uguram prst unutra , skoro do same kosti . Doktor mi nije konkretno rekao sta je to ,nego samo da ne zeli to da dira . Sa obzirom da mi je tada jedini problem sa tim bio estetske prirode , nisam nista ni radio . Medjutim , unazad nekoliko dana , ta ispupcina je postala konstantna ( znaci i kad se ne oslanjam na nogu ) i puno tvrdja , za razliku od prije kad je bila kao polunapunjeni vodeni balon :),a i stvara mi neprijatan bol pri svakom pomjeranju stopala. Cekam da se doktori sad sa ovih praznika vrate da bih posao i provjerio to , u medjuvremenu , ima li ko kakvu ideju ..?
Slika u prilog
http://imageshack.com/a/img543/7816/0ufu.jpg

Inace izgleda vece nego sto je na slici ...
Odgovori