Nokturija/Ureaplazma

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
hubclub
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 07, 2014 9:37 am

Nokturija/Ureaplazma

Post od hubclub »

Postovani,
dugo vremena citam vas forum i moram vas puno pohvaliti jer imate dosta korisnih saveta, i sada se nadam da imate jedan dobar i za mene....
Naime, radi se o tome da se svako vece budim i moram da idem u wc da mokrim, nekada jednom nekada dva puta nocu, u vecini slucajeva se budim sa erekcijom...bio sam prvo u bolnici kod urlologa, imao sam pregled prostate, i receno mi je da blago uvecana i da nije nista strasno, radio sam pregled mokrace, sve je uredu, bubrezi su uredu, uradio sam i spermokulturu i ona je uredu, ovo je nalaz lekara urologa:

UK sterlina, Spremokultura sterilna, urin st 1030 sed b.bo
Se 3 KKS b.o Kreatin 71.8 mmol SUK 4.4 mmol
Preporucen mi je alfapress 1mg 1 uvece pred spavanja i nista nije pomogao

onda sam na svoju ruku uradio test na hladmidiju, mikroplazu i ureplazmu i opsti bris uretre, sve je bilo negativno, samo je ureplazama pozitivna 10*5ccu, pio sam 10 dana Doxycyclin i nista, i dalje ustajem nocu, moje pitanje za Vas je da li je moguce da ustajem nocu zbog uvecanje ureaplazme, ako jeste kako da je izlecim, sta da radim, ili kako da vise ne ustajem nocu ? Inace, da li je moja devojka takodje ''zarazena'' sa ureplazmom ako ja jesam ??
Odgovori