Imam skoro 14 godina (punim pocetkom marta) i mislim da imam probleme sa penisom (vise njih)
1. velicina- penis mi je u stanju erekcije nesto malo preko 8 cm u sustini ovo me najmanje brine
2. ne znam tacno kako ovo da objasnim ali cini mi se da imam visak kozice- kad mi penis nije u erekciji na vrhu je naborana kozica kao kod penisa malih beba
3. kada nije u erekciji mogu normalno i bez bolova prevuci kozicu ali kao sto rekoh posto je ima vise stvori se bukvalno kao omotac oko penisa, dok kada je penis skroz u erekciji uopste ne mogu da zavrnem kozicu do kraja, pri dnu glavica pocinje previse da me boli i mam osecaj da ce puci ako nastavim
I pre oko pola godine isao sam kod urologa zbog toga sto uopste nisam mogao prevuci kozicu ni kada je van erekcije, ali tamo su mi rekli da to nije fimoza i samo su mi zavrnuli na silu kozicu do kraja, ocistili glavic i od tada mogu najnormalnije prevuci kozicu ali samo kada je van erekcije
I takodje cini mi se da mi kasni pubertet, jer su tek pocele da mi rastu dlake na odredjenim mestima i na nogama dok sam na rukama i po licu izrazito dlakav od 10 godine (najgora kombinacija)
Problemi sa penisom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Problemi sa penisom
To što je naborana kožica je ok.
Penis će ti tek porasti, i tada bi ta kožica koja je sada tesnjikava mogla biti problem, trebaš da je vežbama rastežeš polako i eventualno koristiš određene kreme. Obrati se doktoru za savet, i u erekcije ne sme ništa da steže već da se prevlači glatko.
Penis će ti tek porasti, i tada bi ta kožica koja je sada tesnjikava mogla biti problem, trebaš da je vežbama rastežeš polako i eventualno koristiš određene kreme. Obrati se doktoru za savet, i u erekcije ne sme ništa da steže već da se prevlači glatko.