Crvenilo na penisu, molim vas pomozite mi!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
woker
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 12, 2013 12:01 am

Crvenilo na penisu, molim vas pomozite mi!

Post od woker »

Pozdrav! Dugo vremena vec na penisu imam crvenilo pri dnu glavica a oko samog otvora glavica jedno zadebljanje crvene boje. Isao sam kod doktora i vadali su me tamo-amo, vadio sam bris, svi su to gledali, davao krv i sve, sve, ali sve je to reklo da nemam nikakvu bakteriju... sta da radim? o cemu se uopste radi? :P molim vas pomozite mi sto pre
dr.house10
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 30, 2013 11:04 pm

Re: Crvenilo na penisu, molim vas pomozite mi!

Post od dr.house10 »

Уради брис гланса ако ниси радио, а и ако си радио, уради га поново..
Ја исто имам више од 2 месеца неко црвенило на дну главића, мислим код мене су тачкице.. и урадио сам брис гланса, на којем је било као да нема никаква бактерија.. након мање од 2 недеље сам тражио од доктора да ми да да урадим и брис уретре да све проверим, и он ми је поред тих упута дао да урадим поново брис гланса. Брис уретре је био у реду, али овај пут је на брису гланса показало да имам ешерихију коли и то у великом броју. Тако да ја баш не верујем тим резултатима из првог пута одмах.. Уради ти то све још једном..
woker
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 12, 2013 12:01 am

Re: Crvenilo na penisu, molim vas pomozite mi!

Post od woker »

Ovo nije nista opasno, jel da?
Odgovori