Godinama unazad vezbam u teretani. Medjutim, pre nekoliko meseci je poceo da mi se javlja bol u srednjem delu grudi, a od skoro je bol postao sve jaci i nesnosniji..To se uglavnom desava kada malo duzem ostanem u nekom polozaju. Smatram da su se bolovi pojavili zbog dizanja velikih tezina i sve mi je teze i teze da 'ispucam' taj deo jer se jedino tako bol smanji.
Da li je neko imao slicnih iskustava? Ili ako neko ima savet, neka se javi.
Bol u srednjem delu grudi
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Re: Bol u srednjem delu grudi
Велика шанса је да ти бол долази од кичме. Проблем настаје због прикљештења нерава које обично пригњече згрчени мишићи који се пружају уз кичму а налазе између плећки.
I ja sam pomislio na to..ali nisam bio siguran..Jel imas neki savet i sta da radim po tom pitanju?
Акутан проблем може да ти реши хиропрактичар који ти ослободи укљештење.
Мени проблем решава Истеки. Он пасивном масажом опушта мишиће који иду уз кичму и омогућава самонамештање пршљенова кичме и спојева кичма-ребра. Мене спасава. То је решење на дуге стазе. Ја сам прве резултате добио тек после месец дана свакодневног коришћења. Иначе користим га свакодневно по 15-20 минута пред спавање, још од 2006. године. Погледај на мом сајту w w w . a c a . r s под Савети, Здравље, Кичма.
Мени проблем решава Истеки. Он пасивном масажом опушта мишиће који иду уз кичму и омогућава самонамештање пршљенова кичме и спојева кичма-ребра. Мене спасава. То је решење на дуге стазе. Ја сам прве резултате добио тек после месец дана свакодневног коришћења. Иначе користим га свакодневно по 15-20 минута пред спавање, још од 2006. године. Погледај на мом сајту w w w . a c a . r s под Савети, Здравље, Кичма.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ako se bol javlja cesto pa se umiri pa se opet javi i ako ej locirana samo u jednom msicu onda je u pitanju kidanje vlakana, i pripoja!
Smanjite tezine, ne idite preko mogucnosti svog misica, osim ako se ne bavite profesionalno body bildingom!
Smanjite tezine, ne idite preko mogucnosti svog misica, osim ako se ne bavite profesionalno body bildingom!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 04, 2013 12:37 pm
http://www.bolesnodete.com/bolesti-kost ... ohondritis to ti je ovo druze...i ja imam ovu povredu vec 7mes i ne znam kako da je zalecim...da li ti jos imas tegobe?