za sta sluzi frenulum?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
aco55555
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 04, 2013 8:24 pm

za sta sluzi frenulum?

Post od aco55555 »

kao beba sam rodjen sa hipospadijom.rupa mi je biloa izmedju glavica i tela penisa.bio sam na operaciju sve se to resilo.Ali ja nemam frenulum.Da li je on bitan i da li cu moci da imam seksualni odnose bez njega.Valjda bi doktor nesto rekao?
Korisnikov avatar
Mitic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 11, 2012 4:49 pm

Re: za sta sluzi frenulum?

Post od Mitic »

nisam siguran konkretno za njegovu ulogu ali mislim da je njegova uloga usko povezana sa sa zadovoljstvom u toku odnos,povezan sa glansom i telom penisa(kozicom) gde omogucava vece trenje(prevlacenje kozice gore dole)i sa trenjem vece zadovoljstvo,a znam da neces izgubiti nista na kvalitetu sexa,jer mnogi koji su odradili (cirkumciziju) ili obrezivanje uklonjen je frenulum,ja sam jedan od njih tako da sto se tice sexa nema brige,moze cak i da se poboljsa :D
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Upravo, nećeš imati problema.
Kada je prekratak mnogi ga uklone, a nekima se ni ne razvije nešto posebno.
aco55555
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 04, 2013 8:24 pm

Post od aco55555 »

Hvala na odgovorima..Srecom te mi je bio najlaksi oblik hipospadije i da mi nije galvic plocast vec siljat kao i svima
Odgovori