Bol u desnom testisu,molim pomoc :)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
korsini12345
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 18, 2013 5:09 pm

Bol u desnom testisu,molim pomoc :)

Post od korsini12345 »

Eh pa ovako znam da ima puno odgovora na ovu temu mada ni jedna nije slicna mojoj.
Pa ovako,imam 15 godina(ne pijem,ne pusim,ne drogiram se..) i pre nekoliko dana javio mi se bol u desnom testisu koji nije konstantan ali traje veci deo dana.Na donjem delu desnog testisa imam nesto sto lici na malo ispupcenje u obliku ravne gliste koje nije konstante velicine.Jutros pre skole mi se pojavio bol ponovo i primetio sam da me takodje boli prepona i desna noga(nadkolenica).Jako sam uplasen jer sam citao da je moguca mogucnost pojave karcinoma,odstranjivanja i slicnog.
Molim vas pomozite mi.
P.S. nisam isao kod lekara ali gledam da to uradim u sto skorijem roku :)
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Re: Bol u desnom testisu,molim pomoc :)

Post od Djoko »

hmm, moguce da je variokcela.. Koja se resava operacijom u koliko su bolovi cesti..

Mozda je nekakva upala ili nesto slicno , mi ti slabo mozemo pomoci oko toga, ja preporucujem da odes kod urologa sto pre, ako bolovi ne prestanu.. Al ne moras nista da panicis ...
korsini12345
Novi član
Novi član

Post od korsini12345 »

Mnogo mi je lakse kada cujem ovo jer sam citao svakave gluposti :)
Primetio sam da mi je posle uriniranja pomalo lakse..
Da li mislite da moze da bude nesto opasno?
Djoko
Aktivan član
Aktivan član

Post od Djoko »

korsini12345 napisao:Mnogo mi je lakse kada cujem ovo jer sam citao svakave gluposti :)
Primetio sam da mi je posle uriniranja pomalo lakse..
Da li mislite da moze da bude nesto opasno?
Naprotiv hoce nekad da se jave bolovi kod testisa , kad se nezgodno spava ili slicno ..
Kod desnog testisa napomenuo si da je pri dnu splet nekakav, to su te vene , inace strucno je to variokcela.

Ja sam stariji godinu dana od tebe, pa sam hteo da mi rade op. fimoze pod lokalnom dok sam svestan, i da idem odma kuci , medjutim posto sam maloletan nije hteo..

U principu ne moj mnogo da mislis o tome i samo opusteno, ako nastave bolovi zakazes kod urologa pregled, mozes (privatnu kliniku) ako imas novca, ako ne mozes i redovno da odes po uput za urologa, pa onda u drzavnu bolnicu..

I nasa maloumna omladina nasi vrsnjaci se sprdaju sa tim, kad te udari dole po testisu ili slicno a ne zna da ce sutra - prekosutra taj isti imati posledice velike. Od udarca se dobija tumor testisa, samo da ti napomenem, i da se cuvas dobro :)
korsini12345
Novi član
Novi član

Post od korsini12345 »

Hvala vam na savetima :)
Djoko
Aktivan član
Aktivan član

Post od Djoko »

korsini12345 napisao:Hvala vam na savetima :)
Nema na cemu.
Odgovori