Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
Uf... imam jako cudan problem i molim vas da mi pomognete!
Naime, nakon odnosa mi se javlja nesto kao svrab oko klitorisa... zaista imam sugav osecaj! A redovno odrzavamo higijenu i ja i moj decko. Imam 18 godina, ovo mi je drugi decko u zivotu. Prvi decko je bio nevin, i bili smo 3 godine zajedno. Drugi nije imao sumnjive, niti nezasticene odnose i do sad smo vec vise od pola godine zajedno.
Sta bi to moglo biti, i kako da resim taj problem?
Puno hvala unapred!
To moze da bude,i najverovatnije jeste,neka reakcija tvoje koze "dole",na lateks(kondom).Desava se nekim zenama to.Ukoliko nemas nikakvih drugih problema i nista te ne muci.....opusti se:) Ali poseta ginekologu naravno ne moze nikad da skodi,ukoliko si nesigurna.
Ovo samo moze da napise neko ko je ili 18 g ili zaista potpuno vjeruje ljudima oko sebe, ili ima magicne oci i moze da pogledom procijeni koji je odnos sumnjiv, koji je siguran, koji rizican !!! pa sto mi onda koristimo mikroskope ???????????????????
Potrebno je da odete kod ginekologa na pregled. Svaka djevojka koja je seksualno aktivna je potrebno da ima godisnji ginekoloski pregled, ukljucujuci Papa nalaz, cervikalne briseve na hlamidiju i gonoreju ! A vi ste aktivni 3 godine i nije Vam palo na pamet da odete na pregled ?
Sta je razlog za to ???