Da li neko može da mi kaže više o ovome?
Koliko je opasno za opšte zdravlje muškarca i da li može doći do steriliteta?
Postoje li neki čajevi koji bi pomogli? Bilo šta? Osobi zbog koje se interesujem za ovo je već prepisan antibiotik Sinacilin, ali me zanima da li zaista to može da reši problem?
Inače nema bola, ali postoji osećaj zatezanja kožice i stvaranja neprijatnosti, kao kad recimo žuljaju uske pantalone.
Molim da mi neko pomogne.
Upala semenih kanala
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Upala semenih kanala
najvaznije je uraditi pregled i osnovne laboratorijske analize...posto je odredjena terapija pretpostavljam da je to uradjeno...kakva je tacno dijagnoza postavljena? vazno je da se svaka upala na vreme leci kako ne bi ostavila posledice...sto se tice steriliteta moze kod nelecenih komplikovanih infekcija, ali zato se treba na vreme javiti lekaru i na vreme zaposceti terapiju...na zatezanje koje kozice mislis?
Re: Upala semenih kanala
Hvala na odgovoru!
Nisu obavljeni laboratorijski nalazi. Doktor je samo dao taj antibiotik, a prethodno ga je ručno pregledao.
Sutra ću otići sa dečkom kod lekara, opet, pa ćemo tražiti uput za urologa. Ili možda bolje prvo uput za laboratoriju?
Dijagnoza, koliko znam, nije postavljena. Samo je rekao da ima upalu semenog voda.
Postoji jedna žila (kao tanja vena) ili kako već, koja se može napipati na levom testisu, i kada se strisne prstom pojavi se neprijatnost.
On već par dana pije antibiotik i nije primetio neko značajno poboljšanje. Međutim, ejakulirao je večeras (veća količina ejakulata) i rekao je da se oseća čudno, kao da mu je bolje, ali je nakon toga osetio da mu testisi (više levi) bride. Šta bi to moglo biti?
Još jednom hvala vam!
Nisu obavljeni laboratorijski nalazi. Doktor je samo dao taj antibiotik, a prethodno ga je ručno pregledao.
Sutra ću otići sa dečkom kod lekara, opet, pa ćemo tražiti uput za urologa. Ili možda bolje prvo uput za laboratoriju?
Dijagnoza, koliko znam, nije postavljena. Samo je rekao da ima upalu semenog voda.
Postoji jedna žila (kao tanja vena) ili kako već, koja se može napipati na levom testisu, i kada se strisne prstom pojavi se neprijatnost.
On već par dana pije antibiotik i nije primetio neko značajno poboljšanje. Međutim, ejakulirao je večeras (veća količina ejakulata) i rekao je da se oseća čudno, kao da mu je bolje, ali je nakon toga osetio da mu testisi (više levi) bride. Šta bi to moglo biti?
Još jednom hvala vam!