Ovako ljudi moji, kada sam bio mali imao sam problema sa mokrenjem nisam mogao da idem u vc da mokrim i morao sam da operisem kozicu na penisu.
Sve je bilo dobro sta ti znam kako je prosla operacija pre 14 godina ali sada me muci jedan problem.
Mali mi je penis imam devojku ali kako da joj kazem da imam mali penis i da nmg da spavam sa njom kada mi je u punoj erekciji nadigne se nekih do 11 centimetra ali to je jako malo za seks sa devojkom. Zato ako imate resenje za ovo kako da povecam ili da nije mozda kada sam imao operaciju poremetio razvoj penisa ali ipak bio sam jako mali . Sada cu da napunim 17 godina i sta da radim... Pomozite
Operacija na penisu (mali penis)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Operacija na penisu (mali penis)
Radi posao i 11cm 

Re: Operacija na penisu (mali penis)
Ja ne kontam ljude sto se cimaju oko toga, mali penis vamo tamo..
11cm solidno i ako ce vremenom da bude jos vise sto je i normalno, i ne moras ti nista da panicis oko toga, citam neki dan u novinama Italijanci idu na produzivanje penisa neko plasticno , mislim ne razumem ljude , NEMOJTE LJUDI PANICITI OKO VELICNI ............
11cm solidno i ako ce vremenom da bude jos vise sto je i normalno, i ne moras ti nista da panicis oko toga, citam neki dan u novinama Italijanci idu na produzivanje penisa neko plasticno , mislim ne razumem ljude , NEMOJTE LJUDI PANICITI OKO VELICNI ............