Bol na vrhu penisa(glavicu)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
kolibri222
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 04, 2013 11:47 pm

Bol na vrhu penisa(glavicu)

Post od kolibri222 »

Imam 18. godina i koliko znam od malena imam ovaj problem, prvo sam imao blagu fimozu( tj. nisam mogao da prevucem kozicu dok je penis u erekciji) a sa tim i ovaj neprijatan bol pri dodiru glavica. Prosle godine sam isao kod urologa i skinuli su mi frenulum pomocu el. noza i to mi je pomoglo, ali neprijatan bol pri dodiru *glavica* je ostao.. pogledala su 2 doktora i oba su rekla da nema nista sumnjivo i da je sve u redu, a dali si mi da mazem Triderm kremu u slucaju da nisu gljivice, ali ni to mi nije pomoglo..pokusao sam da imam odnose sa devojkom, ali to je samo pogorsalo stvar, posto mi je glavic nekako suv i boli pri dodiru, ona mi je napravila ranicu njenom rukom, i sve vreme boli dok pokusavamo nesto. Ne znam sta da radim, ako imate neke savete, bio bih zahvalan da podelite sa mnom!
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Re: Bol na vrhu penisa(glavicu)

Post od Djoko »

Hmm ,nzm sta bi ti rekao, tusiraj se cesce.. Koristi kreme redovno i mora da bude efekta druze :wink:
Odgovori