Profesor Djordje Karadaglic

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
blabla5
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 04, 2013 2:53 pm

Profesor Djordje Karadaglic

Post od blabla5 »

'Prof' Dordje Karadaglic je jako bezobrazan i nestrucan , isla sam par puta kod njega (ne bih da nije zakazivao kontrole) prvi put mi je rekao da imam na licu bradavice koje moraju da budu spaljene tecnim azotom medjutim posto sam kretala na put nisam htela, kada sam otisla na kontrolu nisam spominjala sta mi je prvi put rekao , pa je zakljucio da na licu imam herpes , kada sam mu rekla da mi je 'neko' rekao da su to bradavice rekao mi je da taj neko nema pojma. Na ruci sam imala nesto sto ni on nije znao sta je i zakazivao kontrole na 5 dana kao da vidi kako ce reaguje u roku od 5 dana i naravno naplacivao sve to jako skupo . Kada sam otisla kod drugod dermatologa koji nije 'profesor' odmah mi je rekao sta mi je na licu i ruci . Toliko o 'profesoru' Karadaglicu , pregled od 5 min kosta 3000din i na kraju vam ni ne kaze nista nego da se vratite i platite ponovo kontrolu.
Odgovori