simptomi spondiloze vrata
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
simptomi spondiloze vrata
Da li neko moze da mi napise simptome spondiloze vrata?Moji simptomi su zujanje u usima,vrtoglavica,zamucenost u glavi, napetost u vratu i ramenima,trnjenje ruku,preznajanje,mucnina...da li je to to.Moze li posle duzeg vremena ove bolesti da usledi psihicki poremecaj kao sto je strah.Kako da se lecim?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Feb 06, 2005 1:50 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
preznajanje i mucnina nisu bas tipicni simptomi, i vrlo sumnjivo stoje uz ove druge simptome. jednostavnim , pocetnim, rutinskim pregledom kod lekara opste prakse treba da se pocne sa diferencijalnom dijagnostikom simptoma koji te muce. javi se lekaru opste prakse i za pocetak jednim rentgen snimkom uz ev. neurolsoki pregled moze da se ustanovi uzrok tvojih tegoba.
vrhunska, najnovija znanja i oprema, primenjena u medicini. pitajte sve sto vas zanima iz oblasti fizikalne terapije, inkontinecije, osteopatije, odnosno sve ono sto vam vas lekar nije znao ili nije hteo da odgovori.
vrtoglavica
i ja bi vam preporucila da odete kod neurologa i orl lekara najbolje u Pasterovu kod Dr.Babica on je neurootolog ili tako vec nesto ,vazno je da je strucnjak za svoju oblast i da dijagnostikom otkruje uzroke vrtoglavicve koji nisu uvek posleddica spondiloze a kako i sami kazete praceni su mucninom i zujanjem pa meni to lici na ono kroz sta ja prolazim a za to sam morala da prdjem pregled neurologa i orl lekara i tek sad znam da nije u pitanju samo spondiloza ili kokostavanje vec Menierov sindrom i tinitis uostalom otidjite nista vas nekosta mozda je to samo spondiloza mozda ,pa vi tako reagujete a mozda je i nesto vezano za centar za ravnotezu ,pa sad probajte nista neboli samo trazi malo truda i vremena pozdrav
Re: simptomi spondiloze vrata
Zujanje u usima moze biti posledica sedativa ili anti depresiva(ako primite), ili moze da bude pogresan signal mozga koji je tipican kod poremecaja anksioznosti.jelllena napisao:Da li neko moze da mi napise simptome spondiloze vrata?Moji simptomi su zujanje u usima,vrtoglavica,zamucenost u glavi, napetost u vratu i ramenima,trnjenje ruku,preznajanje,mucnina...da li je to to.Moze li posle duzeg vremena ove bolesti da usledi psihicki poremecaj kao sto je strah.Kako da se lecim?
Idi citajte www.anksioznost.net/simptomi
Mada ovo je samo tema diskosija i poremena misljenja, svakako se obratite doktora. Simptomi neke bolesti ne moraju da budu isti jer svi smo zacinjeni od razlicitog materijala...
Ne ostavite sebe na brigu
- RehabFizio
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Nov 28, 2013 8:42 pm
Re: simptomi spondiloze vrata
Jellena,
Sve nabrojano mogu biti simptomi spondiloze vratne kičme. Kao posledica ovih iritirajućih tegoba, naročito ako traju duže vreme , dolazi do anksioznosti odnosno straha. Međutim oni mogu da budu i posledica anksioznosti. U svakom slučaju trebate da posetite neurologa i da obavite magnetnu rezonancu. Ukoliko je u pitanju samo spondiloza vratne kičme ili cervikalni sindrom, vaše tegobe se mogu veoma uspešno tretirati manuelnom terapijom koja se primenjuje u hiropraktici.
Više informacija možete naći na blogu:
http://hiropraktika-osteopatija.blogspot.com/
Sve nabrojano mogu biti simptomi spondiloze vratne kičme. Kao posledica ovih iritirajućih tegoba, naročito ako traju duže vreme , dolazi do anksioznosti odnosno straha. Međutim oni mogu da budu i posledica anksioznosti. U svakom slučaju trebate da posetite neurologa i da obavite magnetnu rezonancu. Ukoliko je u pitanju samo spondiloza vratne kičme ili cervikalni sindrom, vaše tegobe se mogu veoma uspešno tretirati manuelnom terapijom koja se primenjuje u hiropraktici.
Više informacija možete naći na blogu:
http://hiropraktika-osteopatija.blogspot.com/