Treba mi strucna pomoc oko Penisa *

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Minimum
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 17, 2013 3:50 pm

Treba mi strucna pomoc oko Penisa *

Post od Minimum »

Zdravo,
Treba mi strucna pomoc oko penisa imam 15 godina i doktori su mi rekli da sam u pubertetu :)
E sada smatram da mi je mali penis opusten je oko 6 cm a u erakciji veci dodje oko 10-12 tako nesto .
E sada kada pogledam moje vrsnjake i pogotovo dobre drugove koji imaju 14-15 godina svi imaju mnogo veci i deblji i ponekada me je sramote...... :(
E znaci 6 cm opusten a i uopste mi nije debeo tj "mrsav" :)
Sada bi hteo strucnu pomoc znaci da mi objasni neke stvari oko toga i kako mogu povecati ili sta vec...... Posto polako nabijam komplekse i sramota me je :)
Nadam se na savetu dobrom!
Minimum
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 17, 2013 3:50 pm

Re: Treba mi strucna pomoc oko Penisa *

Post od Minimum »

Takodje sam zaboravio da kazem da imam puno stidnih dlacica bas puno i to nekad velike skora da ne vidim penis posto je mali.
I mogu da svrsim (izvinite ne znam strucne nazive)
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Post od Djoko »

Kolko bi ti 20 cm u opustenom stanju da imas ? o.O

Za tvoje godine, ovo je ok i vremenom ce biti efekta, ne panici nista oko toga !
rzrzr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 15, 2012 11:16 pm

Post od rzrzr »

Sačekaj da prođe pubertet. Već i ovako dok ti traje pubertet nisi daleko od nivoa proseka. U svakom slučaju ne dozvoli da ti to bude opsesija. I nikako ne radi vežbe za povećavanje, napraviće ti mnogo veći problem nego što ima koristi ;)
zzzoran
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 26, 2013 2:52 pm

Post od zzzoran »

Postovani,

treba mi pomoc da bih znao da li imam problem.

Imam 29god. i mali penis, opusten 6.5-7 cm u erekciji 12-13 cm, mozda i malo manji, obim oko 10-12 cm.

Nikad nisam imao problem sa tim, nisam ga ja birao, takav mi sledovao, mada bih stvarno voleo da je malo veci al sta je tu je.

Sta je moj problem, 4 godine sam u braku, nismo pokusavali da imamo dece ali nismo se ni pazili da tako kazem, pa mi palo na pamet da mozda ne mogu da ga napravim tako lako jer je mozda mali, kratak ili sta ja znam, ne razumem se bas u tu vrstu medicine.

Bilo kakav odgovor bi mi puno znacio.

Pozdrav i hvala unapred
Nisam znao gde da napisem pa sam izabrao ovde
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Post od Djoko »

zzzoran napisao:Postovani,

treba mi pomoc da bih znao da li imam problem.

Imam 29god. i mali penis, opusten 6.5-7 cm u erekciji 12-13 cm, mozda i malo manji, obim oko 10-12 cm.

Nikad nisam imao problem sa tim, nisam ga ja birao, takav mi sledovao, mada bih stvarno voleo da je malo veci al sta je tu je.

Sta je moj problem, 4 godine sam u braku, nismo pokusavali da imamo dece ali nismo se ni pazili da tako kazem, pa mi palo na pamet da mozda ne mogu da ga napravim tako lako jer je mozda mali, kratak ili sta ja znam, ne razumem se bas u tu vrstu medicine.

Bilo kakav odgovor bi mi puno znacio.

Pozdrav i hvala unapred
Nisam znao gde da napisem pa sam izabrao ovde
Ne brini se oko toga druze. . . Sve je ok , ne igra ulogu velicina penisa da bi napravio dete, i zato opusti se.
zzzoran
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 26, 2013 2:52 pm

Post od zzzoran »

Hvala puno.
Ne brinem se ja nesto preterano, svakako ce sve ici po Bozijem planu.
Onako sam pitao da znam.
Jos jednom hvala na odgovoru.
Odgovori