Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Pre 2 meseca sa snimao vratni deo kicme i bio je super, tada mi je i konstatovana anksioznost medjutim ja imam osecaj vrtoglavice, mucnice, nesvestice kad legnem u krevet uvece a preko dana kada podignem glavu ili setam cujem neko pucketanje u vratu i kao da mi nesto posle pritiska u potiljku i kod slepoocnica i kao da mi cela lobanja ukucena ili pod nekim pritiskom, inace imam 18 godina i snimak glave i vratnog dela kicme su mi u redu (osim ako se nije dogodila neka promena u 2 meseca)
Inace provodim dosta vremena isped racunara i to previse nekada i po 7,8 sati dnevno , jako se plasim kada citam neke stvari po internetu za razne bolesti i nesto slicno kao pomeren atlas, a meni su neki govorili da je ovo sve uzrok mog razvijanja ulazim u tu posledlju fazu razvijanja, mozete li mi vi pomoci sta je u pitanju?
Tvoji simptomi mogu biti posledica anksioznosti, ali pošto sediš u nepravilnom položaju toliko vremena, to jedino može biti cervikalni sindrom koji obuhvata upravo te simptome koje navodiš. Stanje nije zabrinjavajuće ali vremenom počinje sve više da iritira ukoliko ne promeniš način života. Potrebno je da se više krećeš, radiš specifične vežbe i da sediš i obavljaš svakodnevne aktivnosti u pravilnim položajima.
Čak i da ti je atlas izmešten, to nije nikakvo ozbiljno "stanje". Vrlo lako se svaki pršljen može vratiti na svoje mesto i tvoje muke bi prestale.