Kozica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
lisica22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 25, 2013 5:22 pm

Kozica

Post od lisica22 »

Postovani,imam problem sa kozicom za sta ni sam nisam siguran da li je u opste problem.Bio sam kod urologa zbog iste,koristio sam neku Triderm mast koja mi je i pomogla.Ispostavilo se da je bila upala.Glavni "problem" mi je taj da kozica u erekciji nece da ostane prevucena nego se uvek vrati.Ne boli me nista,mogu skroz prevuci ali rukom.Primetio sam da je jedan mali deo crven i zategnut za sta mi ista mast pomogla.U apoteci su mi rekli da je nestasica iste masti.Jel biste mi mogli preporuciti neku zamenu za Triderm?Kontam da treba da mi se olabavi taj deo kozice.Da,jos nesto.U erekciji kao da u donjem delu polnog organa imam viska kozice.Ja imam 16. godina,znam da raste do 21. godine.Jel bi se do tada mozda sama kozica mogla dovesti u pravo stanje?Unapred HVALA
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Re: Kozica

Post od Djoko »

Vise puta se na dan tusiraj, prevlaci vezbaj i mazi sa tom kremom kojom ti je Urolog prepisao, i bice efekta.. :wink:
lisica22
Novi član
Novi član

Post od lisica22 »

trazio sam ti kremu,u apoteci su mi rekli da je nestasica te kreme...da li biste mi vi mogli preporuciti neku kremu sa istim efektom?Hvala unapred
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Triderm je krema koja je mešavina leka protiv gljivica, antibiotika, i kortikosteroida.
Kortikosteroid je to što se koristi za razmekšanje kožice, uglavnom Didermal.
E sad, ne znam zašto je doktor dao baš triderm, možda je procenio da nema i neke infekcije pa je zato prepisao triderm?
lisica22
Novi član
Novi član

Post od lisica22 »

Hvala puno...nadam se pozitivnom rezultatu :D
Taz123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 22, 2013 10:55 pm

Post od Taz123 »

Zdravo, imam jedno pitanje a ujedno mi je i problem. Kozica kada mi je dignut polni organ nmz da se sputi preko glavica. Jel tako moguc sex?

Read more: http://www.doktor.rs/forum/ucp.php?i=pm ... z2lPnTTTQV
Odgovori