Slatko ili ne?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai

Odgovori
smorenost
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 09, 2013 12:06 pm

Slatko ili ne?

Post od smorenost »

Pozdrav svima.

Da li je moguće da od preteranog jedenja čokolada, i slatkiša izazovemo veliki svrab po telu?!

Ovo nije prvi put da mi se dešava, jer sam kao i većina veliki ljubitelj slatkiša i ne mogu da se kontrolišem u količini koju pojedem.

Pre izvesnog vremena sam puno jela slatkiša i počele su bubuljice da mi izlaze po koži, kao i svrab.Čim sam nekoliko dana ostavila slatkiše, to je prestalo,. :x

Imam jako osetljivu kožu, belu,previše belu i svaka bubuljica mi predstavlje problem jer nisam navikla da ih imam.Inače jedem puno voća i povrća i koža mi je lepa.

Ali od kako jedem ove veštačke stavri, čokolade,napolitanke Štarkove koje mi dolaze u snovima :lol: dobijam nešto slično osipu..

Da li je moguće da se od velike količine šečera stvaraju ovakvi problemi na koži? :o Svrab, sitne bubuljice-kao akne, gasovi, nadimanje u stomaku?!
Milan***
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 4:41 pm

Re: Slatko ili ne?

Post od Milan*** »

Ja sam kod sebe provalio da meni izbijaju bubuljice ako se prejedem necime slatkim. Tipa, oderem 10 palacinke u cugu. :) Ne sutra ali kroz 2-3 dana mi na licu izadje par bubuljica. Ovako kad jedem s vremena na vreme moje lice je cisto. :)
Probaj da smanjis iako ti verujem da ne mozes bez njih. Smanjuj za stanglicu ili napolitankicu :)
smorenost
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 09, 2013 12:06 pm

Post od smorenost »

Nejdem već 3 nedelje slatko, tj čokolade i te gluposti voće jedem. I verovao ili ne koža mi se preporodila :lol:
Probala sam malo za vikend slatko, nije mi prijalo :evil:

Konačno da se i to reši..
Milan***
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 4:41 pm

Post od Milan*** »

Reseno znaci :)
Mozes ti sa vreme na vreme da vidis da li ti odgovara na primer 4 kockice cokolade na 3 dana. Cokolada je zdrava ali ne u velikim kolicinama kao sto si je ti unosila :)
Odgovori