Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Imam 23 godine i nedavno sam primetio da mi je opala/opada kosa na zaliscima, sto pocinje da mi jako smeta. Pri tome je najizrazeniji zalizak sa leve strane, dok sa desne i nije tolko izrazen.
Zadnjih godina sam bio pod velikim stresom (lose zdravlje, sekiracije na poslovnom planu...) i prilicno sam siguran da je to razlog opadanja kose. Medjutim sada su stvari krenule na bolje. A od moje rodbine, jedino je kevin cale bio procelav.
Interesuje me da li ima sanse da mi se opala kosa povrati, posto je razlog opadanja stres?
PedjaBG napisao:Procitao sam i tu temu ali nisam nasao nista o opadanju kose gde je razlog stres.
Da je razlog tvog opadanja kose stres, kosa bi ti se ravnomerno proredila a ne samo na zaliscima. Vecina ljudi koja se suoci sa ovim problemom zeli da veruje da je u pitanju stres ali nazalost u 99% slucajeva je gentska alopecia.