pre nekog vremena (vise od godinu dana), na jednom stopalu je pocela da mi se peruta i ljusti koza. pocelo je od prostora izmedju malog i domalog prsta i jos par cm na donjem delu stopala. isprva nisam obracao preveliku paznju jer sam mislio da ce proci, ali je vremenom ta povrsina postajala sve veca. negde sam cuo da su to sigurno gljivice i da probam da upotrebim salicil sto sam i uradio ali on nije imao dobar efekat. STA CINITI SAD? =)
jos da napomenem to da mi se stopala prilicno znoje u obuci, ali sa neprijatnim mirisom nemam nekih problema, a higijenu odrzavam vrlo redovno! takodje da kazem da ovo ljustenje ima svoje burne i ne tako burne periode, i taman kada izgleda kao da se mozda povuklo ono opet krene jos jace.
pozdrav, srdjan
stopala
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
...
pokušaj da nabaviš nemačku kremu, ali kremu (imaju i tinkture i neka sredstva u prahu) DAKTARIN. odlična je. dooobro se operu noge, osuše se i nanese se krema. najbolje pre spavanja i nije loše obući i pamučne čarape kako se krema ne bi skinula. i tako oko 2 nedelje...
dobro kod ove kreme je to što ne isusuje kožu stopala iako deluje protiv gljivica.
dobro kod ove kreme je to što ne isusuje kožu stopala iako deluje protiv gljivica.