Bol u desnom testisu i donjem desnom delu stomaka

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
code47
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 11, 2013 5:01 am

Bol u desnom testisu i donjem desnom delu stomaka

Post od code47 »

Pozdrav svima, u nadi za neku pomoc :)

Sasvim spontano uvece, pred spavanje, pojavio mi se bol u desnom testisu jos pre dva dana...No, nisam se nesto zabrinuo, rekao sam sebi, sigurno sam se udario, ili sedeo nezgodno dugo za racunarom.
Danas takodje uvece me opet pocelo boleti...Vise osetim bol u stomaku, odmah iza tog testisa, nego sam testis da me boli (boli, ali manje od stomaka). Blag i tup bol je, ali je konstantan vec jedno sat vremena (sada mi je malo blazi kako sedim umesto lezanja).
Sa druge strane, pregledao sam pazljivo, i oba su spustena, iste velicine, i "dodiruju se", kako treba (kod mosnice, ili kako se zove). Mozda je desni testis nekih pola cm manje u visini u odnosu na drugi, ali to mi je uvek bilo tako...Sve izgleda normalno, ali me ipak boli...
Da li je moguce da je prehlada od hladnih nogu?

Hvala unapred!
code47
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 11, 2013 5:01 am

Re: Bol u desnom testisu i donjem desnom delu stomaka

Post od code47 »

I da, imam 20 godina.
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Re: Bol u desnom testisu i donjem desnom delu stomaka

Post od Djoko »

Mozda samo istegnut misic, ili sta slicno ..

Mislim da nije nista ozbiljno , ali zakazi pregled kod urologa svakako radi sigurnosti.
Odgovori