Neprijatan bol

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
belgrade style
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 27, 2013 8:07 pm

Neprijatan bol

Post od belgrade style »

Pozdrav, u poslednje vreme sam poceo da imam neprijatne bolove a trenutno sam sprecen da odem kod doktora zbog posla pa se nadam da cu dobiti savet tj. bar otprilike sta moze da bude problem.
Taj bol sam dobio 2 puta u razmaku od nedelju dana i oba puta uvece posle tusiranja. Pocne da me boli vrh penisa i u sustini u celom tom predelu imam neki bas neprijatan bol koji me tera na obe nuzde ali mi se ne ide kad sednem na wc solju nego je samo takav osecaj, ne znam kako drugacije da objasnim. Taj bol traje jakim intenzitetom sigurno jedno 10 minuta i za to vreme izadje par kapljica urina a imam osecaj, ponavljam, da mi se puno ide. Taj bol tj. osecaj da mi se ide u wc na obe nuzde pocne da se smanjuje i posle pola sata ili skroz nestane ili se dosta smanji. To mi se desilo sinoc i danas npr. ceo dan imam taj neki mali bol u vrhu penisa s tim sto od danas popodne idem cesce na mokrenje i osecam nesto izmedju golicanja i pecenja na vrhu penisa. Nemam nikakvih vidljivih promena sto se tice izgleda tj. crvenila ili neceg sl. I da, u poslednje vreme mi se desava da posle mokrenja iako se obrisem iscuri jos par kapi mokrace ali tek kad krenem da hodam a to mi se ranije nije desavalo. Ovaj problem sa ovakvim bolom sam imao jos jednom pre par meseci ali je bilo samo jedanput. Takodje, pre par meseci sam isao na ultrazvuk bubrega i nije nista pronadjeno. Nadam se da sam detaljno objasnio.
belgrade style
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 27, 2013 8:07 pm

Re: Neprijatan bol

Post od belgrade style »

Pozdrav svima, opet...

Nazalost niko nije imao ideju oko mog problema. U medjuvremenu sam odradio analizu urina i urinokulture kao i bris (mislim da se zove uretralni... u sustini onaj osnovni bris). Rezultati su dobri i nema nikakvih bakterija samo su mi rekli da pijem vise vode. E sad, meni se bolovi i dalje javljaju, sada uglavnom posle ejakulacije. Ne za vreme nego bas posle, posle nekih 5, 10 min. Bol koji osecam je kao neki unutrasnji i u predelu je vrha penisa mada ne mogu bas tacno da odredim. Ponekad se pojavi i malo crvenila.
Drugi problem koji mene najvise nervira i koji mi najvise smeta je taj sto posle mokrenja, kada se obrisem i penis bude suv, uvek iscuri jos par kapljica kad krenem da hodam i da se pomeram. I tako 2-3 puta po par kapljica. Isto je i posle ejakulacije. Jel zna neko sta moze da bude problem?
Odgovori