Misljenje oko povrede labruma ramena

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
kalee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 30, 2013 7:22 pm

Misljenje oko povrede labruma ramena

Post od kalee »

Postovani, godinu dana vucem povredu ramena. Doktori su me leceli kao da imam povredu tetive, tek sam juce zavrsio i magnet i radi se o potpuno drugom problemu. Nalaz je sledeci: Lezija posteriornog segmenta labruma (reverzna Baknkart lezija) parcijlne lezije gornje i srednje glenohumeralne veze i kapsule rotatornog intervala. Ortopedi sa VMA nisu za operaciju, posto imam pun obim pokreta. Fizijatar predlaze fizikalnu terapiju u trajanju od min 3 meseca. Ja sam vec isao na fizikalnu, ali mi nije dala apsolutno nikakva poboljsanja. Interesuje me vase misljenje, da li moze da mi pomogne neka neoperativna metoda? Kako kineziterapija moze da reparira hrskavicu koja mi je ostecena?? Hvala vam puno na izdvojenom vremenu
kalee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 30, 2013 7:22 pm

Re: Misljenje oko povrede labruma ramena

Post od kalee »

Da li je moguce da niko od admina ne zeli da mi odgovori???
Odgovori