Pozdrav raja,
Prvo pitanje mi je sledece: Naime penis mi je ''kriv'' tj i u toku erekcije on ne ide prema gore nego dole. Prvih 6-7 cm ide ravno, prema gore. ali nakon mozda jos nekih 2cm on polako krece prema dole. Znaci pola penisa ide prema gore i onda ostalo ide prema dole. Da li postoje kakve vjezbe ili nesto slicno sto bi ga ispravilo ? Znam da su to spuzvasta vlakna sto znaci da ih je moguce ispraviti ali ne znam kako. Moze mala pomoc oko toga.
Drugo pitanje je sledece: Mozda moze pomoci i u rjesenju prvog problema. Kada mi je penis u erekciji sve je ok dok je kozica jos preko glavica ali cim krenem da je prevlacim pocinje da boli. Tacno osjetim rub koze oko penisa jer je mnogo zategnuto. Kada prevucem kozicu preko glavica formira se prsten koze debeo oko 3mm ispod samog ruba glavica. Naravno ja ako povucem kozicu ona ce krenuti ali i dalje boli i vuce penis prema dole. Moze pomoc ?
Ne znam sta da radim
Dva pitanja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Dva pitanja
Sigurno kratak frenulum tj ona (zilica) pravi problem, te ga vuce ka dole u toku erekcije.
Ja nebih savetovao nikakve vezbe, moras da odes kod urologa.
Re: Dva pitanja
Djoko napisao:Sigurno kratak frenulum tj ona (zilica) pravi problem, te ga vuce ka dole u toku erekcije.
Postoji li mogucnost da se taj frenulum produzi prirodnim putem. Nesto, bilo sta samo da ne idem doktoru. Ako se icega na svijetu bojim i ne volim to su doktori...