POMOC!!!PROBLEMI SA TESTISIMA!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
mmkuvar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 28, 2012 1:29 am

POMOC!!!PROBLEMI SA TESTISIMA!!

Post od mmkuvar »

E ovako imam problem sa testisima,ne bole me, ali mi prave smetnju nekako su natecena i vodenasta, a nekad su tako mnogo opustena da mogu da napipam sve zile oko testisa uzas! to pre nisam mogao!!!Pa da vam se pozalim.Pre par meseci isao sam kod ortaka u teretanu radili smo nesto nalik propadanju, samo za noge.Kad smo zavrsili treninig, ispod tusa vidim natecne testise.Naravno dobio sam upalu misica celog tele.Medjutim testisi su isto bili pod upalom, dva dana nisam mogao da hodam.Kad je prosla upala misica nije prosla opala testisa.. :cry: sto me je ako uplasilo!nisam znao sta da radim, prem da nisam imao zdravestvenu knjizicu.Brze bolje odem ja u urgentni centar sa pricom da me bole testisi i da ne znam sta da radim!Doktor me je pogledao iznapusavao me i bukavno izbacio u fazonu nije ti nista, idi kao kod urologa ovo nije hitno!Odem ja u belmedic oni tamo me pregledaju i kao sve je u redu, operisao si kilu kad si bio mali nisu ti stavili mrezicu,nije to strasno nista ako hoces mi to mozemo da sredimo seta ti desni testis gore dole kao nije nista strasno...u fazonu malo mi je laknulo.Posle toga sam mislio da je sve ok...nisam ni obracao poznju na testise...kad dva doktora kazu da je sve u redu onda je u redu valjda...:xPosle toga je opet krenulo isto, sve isto, muke zive :cry:Mislio sam da je neka urinarna infekcija,posto sam menjao partnera i jednostavno nece da prodje!brze bolje mokracu na pregled, tamo isto nista nenadju, sve je ok.Odem na ultra zvuk Dr.Ristic sav srecan u fazonu moj moci dosao je kraj.Pregledaju oni mene i isto u fazonu nije ti nista imas zdrave testise vise od 90% ljudi.Tu sam se zgranuo!!!Ali doktore znate moji testisi su nateceni i vodenasti a nekad tako opsuteni...doktor evo vidis zdravo ti je sve.A ja oopet da mu ukazem da vidi mozda je nesto preskocio.Znate nekad su tako opustena zile mogu sve da napipam.Doktor je samo mahao ocima i glavom levom desno kao nije ti nista, nije ti nista zdrav si!Ali doktore ja imam neki problem 100%.Imas problem u glavi kaze ,kad ga nisam zakucao za onu fotelju!!!Aman kakav problem u glavi znam valjda kakva su mi testisi bili pre a kakvi sad!!!!Sad pazim kako sedam, kako izlazim iz kola sve moram da pazim posto su vodenasta i nekako se drljaju testis od testis i to mi smeta.Znaci doktore nije problem u glavi!!!!opet ja znam kakvi su mi testisi bili pre a kavi sad.Opet vracam film mozda sam povredio kad sam trenirao, taj deo je jednostano osetljiv i treba mu vreme da prodje???NEKO SLICAN PROBLEM???HVALA.

Evo sad citam po forumu i naletim na moguci moj problem! pa vas MOLIM DA MI ODGOVORI TE!!okacila azabrinuta75

1. Ukoliko muskarac ima hlamidiju, ureaplazmu, bakterije u nalazu spermokulture, varikocelu (prosirenu venu koja dovodi vece kolicine krvi u predeo testisa, zagreva ih i tako ubija spermatozoide) – prvo te probleme treba resiti, naravno na nacin na koji lekar odredi (antibiotici, operacija varikocele i sl.).

dali treba posle svega ovog da uradim jos spermogram???
Odgovori