Pozdrav.
Zovem se Nedim, 15god i evo sinoc sam primjetio da na svom polnom organu imam nesto kao potkoznu bubuljicu. Znaci kad malo pritisnem onda kao malo boli i okruglo je ako ga pritisnem. Do sad nisam imao problema, ali eto ovo me nekako prepalo malo.
Dosad nisam imao nikakve seksualne odnose.
Evo slika : http://pokit.org/get/?b20de4f206e319f1a ... 163c0a.jpg
Hvala
Nesto kao bubuljica
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Nesto kao bubuljica
Usput tema je postavljena za prijatelja on napisao i ja postavio sa svog profila, da nebi bilo zabune radi imena 
Pozdrav

Pozdrav
mogu se i na penisu javiti potkozne bubuljice kao i na drugim delovima tela, smirice se, samo nemoj da to previse diras i cedis jer ce jos vise da bukne, proci ce samo od sebe...ako se bas jako upali i vidis da se ne smiruje, javi se naravno na pregled da se vidi treba li nesto koristiti od terapije...
Ja sam zbog toga i isao urologu a usput i zbog fimoze..
Rekao mi je da je to cir, i dao mast da mazem i da ako se ne povuce da ce to on da resi u toku operacije fimoze, tako je i bilo jedan rez vise manje i resio sam i to..
Tako da ti ne preporucujem da sedis sa tim sranjem i da se opterecujes jer ce ti jedino urolog pomoci.
Rekao mi je da je to cir, i dao mast da mazem i da ako se ne povuce da ce to on da resi u toku operacije fimoze, tako je i bilo jedan rez vise manje i resio sam i to..
Tako da ti ne preporucujem da sedis sa tim sranjem i da se opterecujes jer ce ti jedino urolog pomoci.