slomljeni prsti na stopalu

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
motard
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 23, 2013 4:51 am

slomljeni prsti na stopalu

Post od motard »

Pozdrav,
pre 20 dana sam imao pad sa motora pri cemu sam slomio 3 prsta na stopalu,palac i jos dva prsta do palca,palac je najgore prosao,kost je skroz bila samlevena,tako da mi sad nedostaje jedan dobar deo kosti.Uradjena je operacija i u palac i u prst do palca su ubacene sipkice koje ce se izvaditi kada to zaraste,prsti su skroz pocrneli al polako to crnilo spada na pojedinim mestima,tj guli se a ispod se pojavljuje zdrava boja koze,ali imam neki utrneli osecaj u palcu i sve me toliko zateze da imam osecaj da ce mi palac eksplodirati,a rane od otvorenih preloma slabo zarastaju.Danas sam bio na kontroli i hirurg mi je rekao da moram da sto vise drzim nogu vodoravno ili blago uzdignutu jer trenutnna situacija nije dobra,veoma je oteceno.E sad meni nije logicno da noga mora da se drzi vodoravno,jer se onda smanjuje cirkulacija krvi i prsti ce da odumiru jos vise.I sta je najbolje uzimati za bolove,dali su mi paracetamol ali mi nista ne pomaze,dok sam bio u bolnici dobijao sam preko infuzije sredstva za bolove i tad je bilo podnosljivo,a sada se previjam od bolova.pozz
Odgovori